Forsiden
S√łgning
Næste anmeldelser

Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Roccat Vulcan 120 AIMO Tastatur


Riotoro CR100TG Kabinet


2020-02-21 00:00English version

SilverStone CPL02-E+LS04 ARGB LysSilverStone har udgivet nogle nye ARGB produkter, så man kan få lækkert lys i sit kabinet. I denne anmeldelse kigger jeg på deres nye ARGB hub CPL02-E og LS04 fleksible to-sidet ARGB light strips.

 

SilverStone Logo

 

Lad os starte med CPL02-E hubben.

Hubben er en 8 kanals hub, så man har mulighed for, at tilslutte op til 8 forskellige strenge på den. Den styres direkte ved hjælp den controller man nu slutter til den. Det kan eventuelt være den på bundkortet.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

I kassen finder vi hubben, en masse kabler og en lille brugervejledning. Der er også velcro som man kan klistre på hubben og så der hvor den nu skal sidde. Der er desværre ikke magneter i hubben, så man på den måde kan placere den i kabinettet.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

Så er der de tekniske specifikationer.

Så man modtager kassen med 8 udgangskabler, 1 indgangskabel og et power kabel. Bemærk kassen understøtter 5V ARGB, så det skal man lige have helt styr på inden man køber og tilslutter boksen.

 

 • Model No. SST-CPL02-E
 • Material Plastic Shell
 • Included Parts:
  Standard addressable RGB 3pin + 4-1pin x 8
  SATA power cable x 1
  Input signal cable x 1
 • Signal input Standard addressable RGB 3Pin + 5V, D, G*
 • Motherboard addressable RGB 4pin + 5V, D, NP, G*
 • Signal output Standard addressable RGB 3pin + 4-1pin x 8
 • Power Input SATA 15pin
 • Output limitation (each channel) 5V 9A (4.5A+4.5A)**
 • Dimensions:
  103mm (L) x 52mm (W) x 27mm (H)
  4.06" (L) x 2.05" (W) x 1.06" (H)
 • Weight 62 g

Remark :
* Please check the signal source’s control box and pin header that you want to connect is the same as CPL02-E’s pin definition.
** The power output circuits for ports on the left and the right side are independent, please ensure to evenly distribute power draw when connecting devices.

 

Lad os se på tingene.

Selve hubben er futuristisk designet med blanke og matte overflader. Der er et nydeligt SilverStone logo her på toppen.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

På den ene side har vi indgangen til hubben sammen med 3 udgange. Alle stik til udgange er ens, og man kan ikke komme til at forbinde noget forkert, da alt har forskellige stik.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

Kablet til indgangen er dette, hvor man kan tilslutte to forskellige typer bundkort. Der er et standard stik, og så er der et stik til bundkort. Så der skulle være alle muligheder for at tilslutte denne hub til din controller, så længe den er ARGB.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

I enden af kassen har vi yderligere 2 udgange.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

Og på modsatte side yderligere 3 udgange, så vi samlet får hele 8 udgange til lys.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

Udgangene forbindes med dette lille kabel, hvor man så kan tilslutte sine produkter. Begge stik i enden skulle være standard stik, og man kan kun bruge et stik af gangen. Men typisk vil man heller ikke have behov for mere, slet ikke med 8 udgange tænker jeg.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

I modsatte ende har vi så power stikket. Det er et standard SATA stik man bruger til power. Så man skal ikke forveksle dette med en udgang til blæsere, da det er samme stik. Lidt underligt, nu alle andre stik er af en anden type, at man så har valgt dette stik. Men det gør ikke noget, hvis man kommer til at sætte en blæser på, så vil det bare ikke virke noget af det.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

Dette er kablet til power. Det er fint langt til de fleste formål.

 

SilverStone CPL02-E ARGB Hub

 

Vi kan jo ikke teste hubben uden noget lys. Så lad os kigge på LS04 lightstrippen.

Pakken man modtager er en blisterpakke, men der fortælles fint udenpå, hvad det er man køber, og hvad det er kompatibelt med.

 

SilverStone LS04 Lightstrip

 

Inde i pakken finder vi 2 lightstrips. Holdere med magneter og dobbeltklæbende puder til hvor magneter ikke kan bruges. Der er et par forlængere og en brugervejledning.

 

SilverStone LS04 Lightstrip

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan se, er der hele 40 LED i hver strip. De bruger 4.5W eller 0,9A ved 5V, hvilket er ret vigtigt. Sammenlignet med hubben ovenover, så kan den levere 2x4.5A på 5V, så man kan virkelig sætte meget lys på hubben. Det er faktisk kun controlleren der sætter begrænsningen i, hvor mange LED den kan styre.

 • Model No. SST-LS04
 • Material 40 pcs. 2020 addressable RGB LED with magnetic clips
 • Pin definition +5V, D, NP, G*
 • Included Parts Addressable RGB LED strip x 2
 • Extension cables x 2
 • Length 450mm
 • Wattage 4.5W (5V, 0.9A)
 • Tandem limits Depend on controller

 

Et nærmere kig på LED stripsen.

I hver ende af stripsene, finder vi et standard ARGB stik. Det er kodet, så det ikke kan vendes forkert, når man sætter det hele sammen.

 

SilverStone LS04 ARGB Lightstrip

 

Man kan selvfølgelig forbinde stripsene sammen, hvis man ikke skal bruge forlængeren. Det er ret smart.

 

SilverStone LS04 ARGB Lightstrip

 

Forlængerne er med beskyttelse på pindene, så de ikke bliver bukket. Hver forlænger er omkring 330mm lange, så man kan komme vidt omkring.

 

SilverStone LS04 Lightstrip

 

Hvordan er lyset?

Lyset i disse strips er super fedt. Det er helt flydende når det kører, og man opdager ikke de små lightspots, som vises på billedet. 

 

SilverStone LS04 Lightstrip

 

Ikke nok med det, så er de jo meget tynde og fleksible. På den måde kan man sno dem omkring sin hardware eller rundt i kabinettet lige som man har lyst. Lyset kommer også ud af siderne, så der er ekstra power på selve effekten når det er installeret.

 

SilverStone LS04 ARGB Lightstrip

 

Hvad er min mening om disse to produkter?

SilverStone laver al slags tilbehør til kabinetter, og de er med helt i front.

CPL02-E er en super lækker hub, hvor man faktisk fjerner begrænsningerne for hvilket, og hvor meget lys man vil have i sit system. Der er hele 8 udgange og 2x 4.5A at gøre godt med. Det er imponerende meget lys man kan smide på. Man kan bruge det i forbindelse med blæsere og led strips og hvad man nu ellers finder på.

Jeg har jo haft anmeldt deres LSB01 controller tidligere, og der har man mulighed for at skifte imellem om den skal være hub eller controller. Men hvis man ikke har behov for selve controller delen, og gerne bare vil styre det ved hjælp af bundkort eller en anden controller man nu har. Så er denne hub genial.

Der følger jo godt med tilbehør med, og hubben er kompatibel med så godt som alle systemer, så man er ikke begrænset af, hvad man har i forvejen. Det er bare at købe og forbinde, så er man kørende.Jeg kunne personligt godt have tænkt mig, at der kunne bruges magneter til montering i stedet for velcro. det virker lidt upraktisk, specielt hvis man skal flytte lidt rundt på tingene.

 

LS04 er den helt nye type LED strips, og jeg har anmeldt lignende produkter fra Evnbetter, hvor jeg også var meget imponeret. SilverStone LS04 har forfinet det lidt ved, at gøre dem tyndere og mere fleksible. De lyser rigtig flot, og er nemme at placere hvor man nu har lyst med de medfølgende clips og dobbeltklæbende tape. Man kan sætte dem i forlængelse af hinanden, og der medfølger faktisk en god portion tilbehør i kassen.

LSB02 & LS02 Test

 

Priserne.

Jeg har ikke fundet CPL02-E online nogen steder, men har fået oplyst prisen på 30EUR fra producenten som EU pris. Det er omkring 225 DKK, hvilket er ganske fint for en hub med den funktionalitet og tilbehør.

LS04 har jeg fundet online for omkring 400 DKK, hvilket jeg mener er lige i overkanten. Bevares, det er et lækkert produkt, men man kan få andre lignende og fine produkter til omkring halvdelen. 400 DKK er for meget.

 

Hvad er den endelige vurdering.

SilverStone har lavet nogle fede produkter med deres CPL02-E hub og LS04 LED strips. Der er godt med tilbehør med til produkterne, og det giver gode muligheder for fleksibel montering og tilpasning. Der er en lille ting der trækker ned ved selve hubben, nemlig at den ikke har magneter. Men selve LED stripsene er super lækre.
Så er der prisen, som virker en anelse høj i forhold til andre producenter jeg har set med lignende produkter. Så det ender på en samlet SØLV stjernet vurdering.

Læs mere om CPL02-E her:
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=869&area=en

Læs mere om LS04 her:
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=889&area=en

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III K√łler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus