Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

SilverStone ARM12 Monitor Arm


be quiet! Pure Rock 2 CPU Køler


Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


2020-05-29 00:00English version

Sandberg Savage USB 7.1 HeadsetI denne anmeldelse skal vi kigge på et lidt anderledes headset fra Sandberg. Det er deres Savage USB 7.1 headset med RGB lys og anderledes design. Det kigger vi på længere ned.

 

 

At vælge Sandberg er at vælge et sikkert og samvittighedsfuldt produkt, der lever op til alle gældende myndighedskrav. Et produkt der er fremstillet af underleverandører, som alle har forpligtet sig til at følge Sandberg's "Code of Conduct" til sikring af værdige arbejdsvilkår og nedbringelse af miljøbelastning ved produktion og bortskaffelse.

 

Lad os se på indpakningen.

Sandberg er kendt for, at have nogle flotte indpakninger. Der er fine billeder af produktet udenpå, sammen med gode lister af specifikationer og features. Man kan se selves headsettet igennem plastikfronten på kassen, så man ikke skal pakke det ud for at se det.

 

Savage Headset USB 7.1

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan læse, er der et ret langt kabel på headsettet, hvilket er super lækkert hvis computeren står lidt væk. Der er LED lys i headsettet, og højttalerne er 50mm enheder, hvilket også er rigtig godt. Mikrofonen er Omni directional, så den optager alt omkring sig. Men der er nok noget mekanisk støjreduktion, som skærmer mikrofonen fra omgivelserne.

 

General:

 • Cable: 2.4 metres nylon braided
 • Connector: USB A Male
 • Multi-color LED lights 

Earphone:

 • Driver unit: 50 mm
 • Frequency range: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedance: 32 Ohm

Microphone:

 • Type: 6mm dia. electret condenser microphone
 • Direction: Omni-directional
 • Frequency Response: 75 Hz - 16 kHz
 • Impedance: 2.2 k Ohm
 • Sensitivity: -42 dB ± 2dB

Compatibility:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows XP

 

Lad os se på headsettet.

Sandberg Savage headsettet er lidt specielt i udseende, da der ikke er nogen hovedbøjle. Stålbøjlen er beklædt med gummi, så den ikke runger i hele headsettet. Det er ret lækkert.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Hoved puden er erstattet af et par støtte puder, som stikker ud fra siderne i stedet for. Det er en sjov løsning, men den fungerer faktisk ret godt.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Mikrofonen er på en ret blød gummi arm, som ikke kan justeres specielt godt. Så det bliver spændende, om den optager godt med den afstand den nu har fra munden.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Ørekopperne er 10 x 8.5 centimeter, og hullet i ørepuderne er 6.5 x 4 centimeter. Det vil for nogen være lige i underkanten, jeg har selv længere ører end hullet tillader. Dog ikke mere, end det ikke kommer til at genere. Puderne er lavet i blød skum beklædt med kunstlæder.

 

Savage Headset USB 7.1

 

60 centimeter fra headsettet sidder der en fjernbetjening. Den har volumen på siden, og en afbryder for lyset samt mikrofon afbryder. Selve fjernbetjeningen er 7 x 3 centimeter, altså ret stor i det. Det gør dog bestemt ikke noget, for man skal jo gerne kunne finde den.

 

Savage Headset USB 7.1

 

USB stikket er også forholdsvis stort, og kablet til headsettet er også kraftigt, blødt og stofbeklædt. Det er ikke tit man finder et headset, hvor stofledningen er så blød som på dette, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Softwaren.

Sandberg har desværre fravalgt, at lave driver til headsettet. Det betyder, at funktionerne er MEGET begrænsede i form af en standard Windows driver. Der er dog nogle ganske få ting man kan justere i begrænset omfang.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Hvordan er headsettet så i brug.

Jeg har brugt headsettet over nogle dage for, at danne mig et indtryk af hvordan det er at bruge. Der er blevet spillet spil, set film og lyttet til musik.

Komforten:

Det er første gang jeg prøver et headset med denne slags hovedbøjle. Man skal lige vænne sig til, at kontaktpunkterne er på toppen/siden af hovedet i stedet for på toppen med en rem over hovedet. Det føles faktisk ret behageligt, og man vænner sig ret hurtigt til det. Det virker mindre belastende for hovedet, end en rem.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Lyden:

Lyden i headsettet er faktisk ret god. Man kan godt høre der er lagt lidt mere energi i dette headset i forhold til det Dizruptor jeg anmeldte for noget tid siden. Der er god dybde i bassen, og lyden er rimelig bestemt og fast. Der mangler en smule diskant og detaljer i musik og spil.

Desværre kan man ikke efterjustere, da der ikke er nogen driver med til headsettet. En driver med en equalizer havdet virkelig været en god ting med dette headset, så man kan tilpasse lyden til det behov man nu har. Og med et USB headset, kan man jo kun bruge headsettet på computeren, og ikke andre steder.

 

Mikrofonen:

Jeg har selvfølgelig lavet et par lydtest af selve mikrofonen. En uden musik i baggrunden, og en med. Så kan man høre hvordan mikrofonen optager stemmen, og hvor godt den skærmer/fjerner støjen fra omgivelserne.

 

Denne optagelse er uden musik i baggrunden, og som man kan høre, optager mikrofonen stemmen ganske fint og klart. Man fornemmer dog en del rumklang, men det er ikke generende på nogen måde.

 

Denne optagelse er med musik i baggrunden, og man kan faktisk ret tydeligt høre musikken. Det er dog ikke generende for selve stemmen, som man også tydeligt kan høre. Det vil dog betyde noget, hvis man sidder i konference med andre, eller spiller sammen med nogle venner, da noisegaten har svært ved at skelne imellem omgivelser og ens egen stemme, nu det er så tydeligt.

 

Lyset:

Lyset i headsettet er faktisk ganske fint og afdæmpet. Det er RGB lys, og skifter hele tiden i roligt tempo. Man kan slukke lyset i headsettet på fjernbetjeningen.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Lyset i mikrofonen er ikke styret på nogen måde, og slukker sammen med resten af lyset i headsettet. Det kunne have været fedt, hvis lyset slukkede sammen med mikrofon knappen, så andre kan se om den er tændt eller ej.

 

Savage Headset USB 7.1

 

Hvad er min mening om headsettet.

Sandberg Savage USB headsettet er faktisk en god løsning, når man tænker på prisen.

Man får et headset med anderledes design, hvor der er tænkt ret meget på komforten. De to hovedpuder er en anderledes løsningn, end man er vant til. Og den er faktisk ret komfortabel.

Kigger vi på selve kvaliteten, så virker headsettet ret robust og solidt. der er nogle fine deytaljer i headsettet, som metalgitter på siden af ørekopperne, og gummi på stålbøjlen, hvilket er super lækker i forhold til støj inde i selve headsettet. Kablet der er monteret på headsettet er også rigtig lækkert. Det er tykt og blødere end på mange andre headsets.

På kablet til headsettet sidder der jo en god fjernbetjening, hvor man kan styre lyden, lyset og mikrofonen i headsettet. Det er også en ret god løsning, hvor man hurtigt har overblik over alle knapperne, og nemt kan komme til dem, uden at skulle rode ved selve headsettet.

Af bagdele finder jeg den manglende driver som det største. det er ret kritisk, at man har en god driver med mangle justeringsmuligheder, når man har et USB headset. Det har Sandberg desværre undladt helt at lave. Så er der lyset som ikke kan styres på nogen måde, udover man kan slukke og tænde det. Og så er der lyset i mikrofonen, som desværre ikke styres af mikrofon knappen på fjernbetjeningen, men som tænder og slukker med lyset i selve headsettet.

Prisen:

Prisen på Sandberg Savage USB Headsettet er normalt 399 i vejledende salgspris, men i skrivende stund kan jeg finde det til 299 på webshops i danmark. Lige meget hvilken af priserne, er det faktisk en god pris for dette headset.

Hvad er min samlede vurdering.

Sammenligner man prisen med hvad man køber, og kvaliteten og funktionerne. Så vil jeg give dette headset en flot sølv vurdering. Headsettet spiller faktisk fint til prisen, og komforten og kvaliteten er der ikke noget at klage over. Jeg mangler en driver, så jeg kan justere lyden til mine behov, i stedet for at skulle nøjes.

Læs mere om produktet her:
https://sandberg.world/da-dk/product/savage-headset-usb-71

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus