Forsiden
Søgning
Seneste: Nyheder

Valve ændrer gave systemet


AMD Præsenterer Capsaicin & Cream


GeForce Annoncering


Ghost Recon Wildlands Open Beta


AMD Ryzen Opdatering


ASUS ROG Claymore Tastatur


ASUS Centurion 7.1 Kanals Headset


Tt eSPORTS gamingstole


Nye Cougar produkter


Sharkoon SKILLER SGH1 Stereo Headset


Vis alle
2017-02-28 22:05English version

AMD Præsenterer Capsaicin & CreamAMD sprang lidt en bombe med deres Vega her til aften.

 


En feature der ikke kræver spil skal skrives om, men kører via kortets egen hardware controller. Det er deres allerede announced High Bandwidth Cache Controller. Denne vil sammen med kortets HBM ram råde over grafikkortets brug af memory, samt tillade adgang til hele pc'ens storage(ram/diske).
Dette vil optimere brugen af memory i sådan en grad, at der vil være improvements i spillets FPS og reduktion/eliminering af frame drops grundet texture streaming.
De demoede denne feature og det gav 50% !!! flere fps i deus ex, hvilket jo er vanvittigt.....
Derudover droppes alt unødigt data fra kortets egen HBM, således man i følge AMD får, hvad der førhen, vil svare til det dobbelte video ram potentiale.

 


Derudover gav de en demo af en ny feature, som tillader simulerings opgaver fordoble deres throughput kaldet Rapid packed Math.

Dette virker vildt lige umiddelbart, men det vil ikke påvirke fps direkte i de spil vi allerede kender. Der er i stedet tale om en funktion, hvor fysik beregninger kan udregnes meget hurtigere, grundet en hardware funktion i kortet, som udvikleren af spillet skal vælge at bruge.

 

 

De understreger også at der vil være stort lager til launch, så ingen skal snydes.

Vi ved allered Vega bliver pumpet ud i konsollerne og snarligt i intel's cpuer, hvis man skulle tro på det rygte, så mon ikke de har travlt med at lave vega chips i alle mulige afstøbninger?

 


En lille og måske endnu større detalje, det er at Vega ikke smides på markedet som en rx 590/490 osv. Den kommer til at hede Rx Vega.
Raj siger på et andet tidspunkt, at han er spændt på at se hvordan markedet reagerer på produktet, fordi de aldrig har været i dette produkt segment før.
-lige her skal man være vågen. Hvis man husker tilbage, så har AMD altid launchet kort, der sloges med nvidias top end, pånær Titan. Betyder det nu at Titan får en direkte competitor? Med det der rygtes, så er compute performance på Vega allerede et godt stykke foran titan, så med ting som HBM kunne man frygte hypen ingen ender tager.

Se hele showet her:

 

 

Tak for lån af artikel til Mathias 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer