Forsiden
Søgning
Seneste: Events

EU LCS Finalen i Royal Arena


NPF 2016


LoL VM Finale i biografen!


Thermaltake CaseMOD Sæson 2


Ghost Recon Phantoms lukker ned.

Cooler Master Case Mod 2016 vindere fundet.

Inde og se Hardcore med eSport.dk

I biografen med eSport.dk og Nordisk Film.

Copenhagen Games 2016 - 2

Copenhagen Games 2016

Vis alle
2016-10-13 00:00English version

NPF 2016Så er det tid til en ny omgang NPF. 

NPF Logo

NPF står oprindeligt for 'Net Party Fyn' men, de er blevet så store, at de har været tvunget til, at flytte lokaler til Fredericia. 

Med et deltagerantal på over 5.000 unge friske spillenørder, er der dømt nørderi og hygge på allerhøjeste plan. Det at være overtræt, og leve et par dage i en Zombielignende tilstand giver pludseligt mening, når man gør det sammen med 4.999 andre ligesindede mennesker.

Hallen

NPF er det største såkaldte LAN/Computer party i Danmark, og de gør simpelthen en dyd ud af, at alle skal føle sig tilpas til deres event. Derfor har de rigtig god information på deres hjemmeside, og en hel sektion til forældre. Så alle ungernes forældre kan læse om, hvad der sker til eventet, og hvor de kan få hjælp. Forældrene opfordres tilmed, at melde sig til som frivilig. På den måde får de et dybt indblik i, hvad det er deres børn synes er så fedt.

Og hvad er så det fede?

Det fede er at møde ligesindede mennesker med passion for den samme hobby.

Der er små begivenheder og store konkurrencer i computerspil med kontantpræmier for svimlende 35.000 kr, og udover det er der sponsorpræmier.

Så er der udstillingsområde, hvor de store producenter og butikker udstiller det hotteste grej. Og man kan ydermere gøre en rigtig god handel, da der er rigtig gode tilbud på tingene.

Underholdning!

Udover alle de lækre tilbud, er der også dømt underholdning på højeste plan. I år er det Dybvad og Talbot der kommer og underholder. Så det kan ikke blive endet end sjovt.

 

Dybvad Talbot

 

 

On-stage konkurrencer!

Der er nok ingen tvivl om, at der også bliver konkurrencer på scenen. Her er der blandt andet konkurrence i Cola crashing og Cocio crashing. Det går simpelthen ud på, at drikke en 1,5l Coca Cola så hurtigt som muligt, vel og mærke, uden at kaste op før man får lov til det.

En lille video der viser hvordan det skal gøres. (Hold øje med den tynde dreng der hopper i starten) Det kan være der skal trænes lidt, inden man stiller op til sådan en konkurrence.

Gevinsten er selvfølgeligt i begge konkurrencer. Mere læskende Cola eller Cocio.

Du kan stadig nå det!

Hvis du er rigtig hurtig, kan du smutte ind og købe din billet. Men det skal være nu, for i skrivende stund er der kun 50 billetter tilbage ud af 5200 billetter.

Følg linket her for at læse mere om NPF, og købe billetter

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus