Forsiden
Søgning
Seneste: Info

Ratingsystemet.

Bloggen tager form

Farvel til Tweak.dk

Vis alle
2016-09-14 00:00English version

Ratingsystemet.Her er en lille forklaring på rating systemet i forbindelse med bedømmelser i anmeldelser.

1 Stjerne

1 stjerne betyder, at produktet kun lige er godt nok til at kunne blive anbefalet af Monberg.dk. Produktet har nogle alvorlige fejl, og skyder helt ved siden af i forbindelse med prisen.

2 Stjerner

2 stjerner betyder, at produktet er en anelse bedre end med 1 stjerne. Men at producenten bør tage sig sammen, og kigge produktet igennem igen for, at gøre det markant bedre.

3 Stjerner

3 stjerner. Nu begynder det at være spændende. Produkter med 3 stjerner er faktisk ok produkter. Det kan dog have nogle fejl som man kan leve med, eller være i en kvalitet som er lige i underkanten i forhold til det forventede. Det kan også være, at prisen skyder helt forbi produktet.

4 Stjerner

4 stjerner er et produkt med minimale fejl, som de fleste godt kan leve med, men som rent teknisk eller visualt måske er knap så godt. Det kan også være her, at prisen er lidt høj i forhold til det forventede.

5 stjerner

Det perfekte standardprodukt får 5 stjerner. Det er her jeg ender, når produktet er præcis som beskrevet, og hvor prisen matcher produktet. Det har ikke nød at være dyre produkter, billige produkter kan også få en 5 stjernet score. Så længe produkterne opfylder hvad de lover, og prisen matcher.

Sølv

Sølv gives til produktet, som yder lidt ud over det sædvanlige. Eller produktet som overrasker, eller har en fordelagtig pris i forhold til hvad man får for pengene.

Bronze

Bronze er jo en tand bedre end Sølv, så her får man endnu mere for pengene, eller produktet overrasker endnu mere i forhold til pris/performance.

Guld

Den ypperste rating er guld. Hvis jeg skal være ærlig, så er det nok ikke mange der vil score guld hos mig, men jeg uddeler den med glæder. Guld produkter er dem der yder perfekt, og hvor prisen matcher perfekt. Det er det produkt jeg gerne selv vil eje, og som har alt det man har behov for plus en del mere.

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus