Forsiden
S√łgning
Næste anmeldelser

SilverStone ARM12 Monitor Arm


be quiet! Pure Rock 2 CPU K√łler


Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


2020-05-01 00:00English version

Roccat Kone AIMO Remasterd MusRoccat lancerer hele tiden nye produkter, og fornyer konstant deres eksisterende produktlinje. I denne anmeldelse skal vi kigge på deres nyeste model i Kone serien, deres Kone AIMO Remastered, som har fået en opdatering på mange områder.

 

 

Roccat er en kendt tysk producent, som har været med i mange år. De er sponsorer til mange events og eSport turneringer samt hold.

 

Lad os se hvad der er i kassen.

Kassen er en fin lille sort kasse med flotte print udenpå. Der er listet en masse features og specifikationer rundt på kassen, og på fronten er der et fint billede af produktet. Man er ikke i tvivl om, hvad man køber.

 

Roccat Kone AIMO

 

Inde i kassen finder man foruden selve musen, også en brugervejledning. Det er alt.

 

Roccat Kone AIMO

 

De tekniske specifikationer.

På det tekniske område, har musen fået ny sensor, så den nye version har den nyeste teknologi. Det er selvfølgelig den nye Owl Eye sensor med hele 16000 dpi der er tale om. Udover det, har den nye model også fået Omron kontakter, som jo er verdenskendte for deres holdbarhed.

Sensoren:

 • Optisk Owl-Eye-sensor fra ROCCAT® med 16000dpi
 • 50G acceleration
 • 250 ips maksimal hastighed
 • Museacceleration: nej
 • Angle snapping: on/off
 • Justérbar løfteafstand

Generelt:

 • Inkl. Omron®-kontakter
 • 1000Hz signalfrekvens
 • 1ms reaktionstid
 • ARM Cortex-M0 50MHz
 • 512kB indbygget hukommelse
 • 1.8m flettet USB-kabel

Størrelse:

 • Højde: 4.00 cm
 • Bredde: 8.50 cm
 • Længde: 12.50 cm
 • Vægt: 130 g

Kompatibilitet:

 • Systemkrav: USB 2.0 Port, Internet connection for driver installation
 • Operativsystem: Windows® 10, Windows® 7, Windows® 8

 

Lad os kigge på musen.

Den nye version har fået en ny overflade, som er mere smudsafvisende. Roccat Kone er generelt en super lækker mus med masser af muligheder.

På toppen finder vi et par DPI knapper, som nemt og bekvemt skifter op og ned i de valgte DPI indstillinger. Der er også et scrollhjul med gummi på ydersiden, så man ikke misser et klik eller skift.

 

Roccat Kone AIMO

 

På venstre side af musen finder vi nogle gode store knapper til tommelfingeren, og der er en ekstra knap for neden, så man har hele 3 knapper her på siden.

 

Roccat Kone AIMO

 

På højre side af musen finder vi ikke noget, bemærk musen går ind og er flad her i siden for optimalt greb.

 

Roccat Kone AIMO

 

Bag på musen finder vi et Roccat logo. Der er desværre ikke lys i logoet, men vi ser senere, at der ikke mangler lys i musen trods det.

 

Roccat Kone AIMO

 

Under musen finder vi hele 5 store glidepuder, så musen suser hen over alle overflader helt uden problemer. Det er selvfølgelig også hernede vi finder sensoren på hele 16000 dpi.

 

Roccat Kone AIMO

 

Stikket på det 1,8 m. lange kabel er et fint lille usb stik. Der står på stikket hvad det tilhører, så man ikke er i tvivl når man hiver stikkene ud af computeren.

 

Roccat Kone AIMO

 

Softwaren Roccat SWARM.

Roccat har lavet deres egen driver software, som sørger for at holde alle dine Roccat produkter opdateret. Det er nemt og overskueligt.

I Roccat Swarm kan man pinne de indstillinger man bruger mest til første side. Så er det altid dem man har som det første når man åbner Swarm, så man ikke skal lede efter dem.

 

Roccat Kone AIMO Remasterede

 

Man kan indstille alle tekniske ting på musen, og vælge hvilke forskellige DPI indstillinger man skal have og meget mere.

 

Roccat Kone AIMO Remasterede

 

Knapperne kan tildeles en masse funktioner, og man kan også lave macroer og meget andet. Der er stort set ingen begrænsninger.

 

Roccat Kone AIMO Remasterede

 

Der er også nogle mere avancerede indstillinger man kan justere, hvis man nu skulle have behov for det. Alt gemmes jo i hukommelsen i musen, så man ikke skal installere softwaren hver gang man skal bruge musen på en ny computer.

 

Roccat Kone AIMO Remasterede

 

Lyset i musen kan også styres, eller man kan lade Roccat styre det med deres AIMO funktion. Det justere lyset efter hvordan man bruger musen, og sørger hele tiden for, at der er liv i ens Roccat produkter. Det er nu meget fedt.

 

Roccat Kone AIMO Remasterede

 

Hvordan er musen i brug?

Jeg har brugt musen over et stykke tid, og bruger faktisk en Roccat Kain til hverdag.

Dagligt brug:

Der er ingen tvivl om, at denne mus er super lækker, og jeg har også haft stor fornøjelse af den, når jeg har brugt den til dagligdag. Alle klik reagerer som de skal, og musen er også super præcis. Man kan nemt skifte DPI, så man kan redigere billeder nemt, og man kan skifte op, så man hurtigt kan klikke rundt på hjemmesider.

Gaming:

Musen er jo decideret lavet til gaming, og her kommer alle knapperne til sin ret. Man kan tilpasse alle knapperne til sin yndlingsfunktion, og der er rigeligt med knapper at tage af. Musen er super præcis, og man kan justere den til lige præcis det behov man nu måtte have.

Ergonomien:

Musen er ret stor i forhold til andre mus. Det er super godt når man har stor hænder, men det er noget man skal tage i betragtning når man køber kigger efter ny mus. Så er det dog godt, at Roccat har et stort udvalg af mus, så man altid kan finde en Roccat mus der passer til sit personlige behov.

Med hensyn til vægten så oplevede jeg, at musen er lige tung nok til mig. Det skal man bestemt også tage i betragtning, om man flytter meget rundt på musen, og om man løfter den meget fra underlaget for at korrigere posititionen. Jeg siger ikke det er dårligt, men man skal tage det med i betragtning når man køber musen.

Den nye overflade på musen, sammen med den ret høje vægt og størrelse gør, at jeg havde lidt problemer med grebet om musen. Jeg havde nok haft bedre greb med gummi eller soft touch overflade.

Kvaliteten:

Roccat laver produkter i højeste kvalitet, hvilket man bestemt også fornemmer på denne mus. Alle museknapper klikker fast og præcist, og der er ikke noget der rasler eller virker løst på musen. Generelt virker den bare super lækker.

Lyset:

Lyset i musen kan jo styres efter behov, og gives en masse forskellige effekter.

 

Roccat Kone AIMO Remastered

 

Det er flydende, og farverne glider smukt sammen, når man sidder og kigger på musen. Der er ikke behov for mere lys i musen, derfor er der nok ikke lys i logoet også, da det havde været for meget. Styrken er også meget tilpas, og man kan justere den op, så lyset står klart selv i dagslys.

 

Roccat Kone AIMO Remastered

 

Hvad er min mening om Roccat Kone AIMO Remastered.

Roccat er altid med i front når det gælder fornyelse af deres produkter. De udvikler hele tiden nye ting, og forbedrer deres eksisterende produktlinje.

Det følger jeg også de har gjort her, hvor de har forbedre produktet både inden i, og udenpå.

Roccat Kone AIMO Remastered har fået ny indmad i form af nye kontakter fra Omron, som jo er verdenskendte for deres kvalitet og holdbarhed, og så har musen også fået den nye Owl Eye sensor på hele 16000 dpi, som gør at musen er super præcis lige meget hvilke opløsning man spiller eller arbejder i.

Uden på musen, er der kommet en ny coating, som er ekstra smuds begrænsende og slidstærk. Den er også god at holde på, dog måske en anelse glat i forhold til gummi eller den velkendte soft touch overflade.

Prisen:

Roccat Kone AIMO Remastered koster lige under 600 DKK. Det er en fin pris for en super lækker gaming mus med de funktioner og specifikationer som denne har.

Den endelige vurdering.

Når man sammenligner Roccat Kone AIMO Remastered med andre mus i samme prisklasse og kvalitet. Så er der ingen tvivl om, at man får en super lækker mus til prisen. Jeg nævner nogle ting, som man skal være opmærksom på, og så længe man er klar over det, så vil jeg gerne forsvare at give denne mus en GULD vurdering. 

Læs mere om produktet her:
https://da.roccat.org/Mice/Kone-AIMO-Remastered

Roccat Kone AIMO Remastered

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III K√łler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus