Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

SilverStone ARM12 Monitor Arm


be quiet! Pure Rock 2 CPU Køler


Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


2020-05-08 00:00English version

Mi True Wireless EarbudsI denne anmeldelse skal vi kigge på et par earbuds, som jo er det nye sort i forbindelse med headsets til mobile enheder. De er fra Xiaomi, og hedder Mi True Wireless Earbuds.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Xiaomi er verdens fjerdestørste leverandør af mobiler. Grundlægger og CEO i Xiaomi, Lei Jun, er ifølge Forbes den 11. rigeste person i Kina. Xiaomi udgav sin første smartphone i august 2011 og fik hurtigt en stor markedsandel i Kina, så stor at de blev Kinas største smartphone selskab i 2014.

 

Lad os kigge på indpakningen og hvad man får med i købet.

Mi True Wireless Earbuds kommer i en lille kasse, hvor der udenpå er fine billeder af produktet, samt listet features og de tekniske specifikationer.

 

Mi true Wireless Earbuds

 

Inde i kassen finder vi udover headsettet i deres holder, også en garantibeskrivelse, en brugervejledning, USB kabel og ekstra silikone eartips.

 

Mi true Wireless Earbuds

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan se, er der godt med spilletid i disse earbuds. Der skal nok være til et par opladninger i selve ladekassen, så der er til nogle gode dage. Specifikationerne fortæller intet om højttaler enheder eller andre finesser, så det kan jeg desværre ikke oplyse om.

 

Earbuds:

 • Wireless range: 10 m.
 • Playback time: 4 hours
 • Charging time: 1.5 hours
 • Standby time: 150 hours
 • Input: 5V 100mA
 • Battery: 43mAh LiPo (Per earbud)
 • Connection: Bluetooth 5.0

Charging Case:

 • Input: 5V 300mA
 • Output: 5V 150mA
 • Charging time: 2.5 hours
 • Battery: 300mAh LiPo

 

Lad os kigge på headsettet.

De små øretelefoner ligger find i sin ladeboks. Den er ikke specielt stor, vi snakker 6 x 4 x 3cm. Det er en perfekt lille lommestørrelse.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Øretelefonerne har fin kontakt med batteriet i ladeboksen med et par små kontakter. Holderen er magnetisk, så de smutter ned på plads, når manligger dem i hullerne. Det er smart og gør, at de ikke ryger ud og mister kontakten selv under hårdfør behandling. Så har man altid frisk opladede øretelefoner til musik.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Selve øretelefonerne er nogle små buttede sager. De er ikke specielt formet til øregangene, som man ser andre gør, men de sidder nu meget fint alligevel. Og med en vægt på kun 14 gram pr. stk. vrikker de ikke specielt meget. Man kan godt løbe med dem uden at tabe dem.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Når man sætter laderen til, oplades alle 3 enheder. Det vises tydeligt ved, at der tænder en rød diode i alle 3 enheder, som så bliver hvid og efter noget tid slukker, når det hele er fuldt opladet. Det er nemt og bekvemt og til at finde ud af.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Her kan man se øretelefonerne lade op, den ene er opladet fuldt, hvor den anden stadig mangler lidt.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Det lille USB ladekabel er mere eller mindre ubrugeligt, med mindre du hænger ladeboksen i din lader i stikkontakten. Personligt synes jeg det er lige lille nok, men det er da altid noget der følger et med.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Hvordan er de så i brug.

Jeg har brugt headsettet over nogle dage for, at få et indtryk over hvordan de spiller og er i brug.

 

Forbindelsen:

Det er super nemt, at skabe forbindelse med dette headset, og man vælger selv, om man vil køre stereo, eller bruge hver earbud for sig som henholdsvis højre og venstre lydside.

Der er en nem brugervejledning, og headsettene kan nulstilles nemt og hurtigt. Man kan kun forbinde en enhed til headsettet, så hvis man vil forbinde til en anden, skal man lige nulstille sine earbuds, og så parre dem igen.

Komforten:

Der følger 3 forskellige eartips med, altså de silikone dutter man sætter på, så de sidder fast i øregangen. Det er ret vigtigt, at man vælger den rigtige, ellers risikerer man at tabe sine earbuds. Udover det, er det som alle andre in-ear hovedtelefoner, da vægten kun er 14 gram, matcher det meget godt almindelige headsets af denne type. Så er man vant til dem, vil man ikke have nogle problemer med disse earbuds.

Lyden:

Lyden i Mi True Wireless Earbuds er faktisk ret god, når man tænker på prisen. De spiller ganske fint i hele lydsprektret, og der er faktisk også en ok dyb bas i dem. Det er super vigtigt igen, at eartips passer, og slutter tæt i øregangen, det giver klart den bedste lyd, og betyder blandt andet at man får de dybe toner med i musikken.

Mikrofonen:

Jeg har testet mikrofonen med opkald, og den er nok som man kan forvente af sådanne et headset. Den sidder jo også langt fra munden, så den vil optaget alt der foregår omkring den. Det betyder også, at der er en ret aggressiv støjreduktion, som forvrænger stemme og lydbilledet generelt. Mikrofonen kan nok bruges i en nødvending, men man skal bestemt ikke forvente mirakler.

Betjeningen:

Betjeningen af headsettet er super nemt. Der sidder en touch knap på hver earbud, som man bare trykker på/rører ved. Bemærk, at der er assistent understøttelse, men dog kun på kinesisk. Jeg prøvede selvfølgelig, og den startede assistenten, men den ville ikke optage fra mikrofonen. Så om det er min opsætning, eller om det virkelig kun virker med kinesisk, det skal jeg ikke kunne sige.

 

Mi True Wireless Earbuds

 

Hvad er min mening om Mi True Wireless Earbuds.

Jeg har testet mange headsets igennem tiden, men dette er dog mine første earbuds. Og jeg er faktisk positivt overrasket, så det er en god start.

Jeg er vant til, at bruge in-ear headset når jeg er ude, så selve typen er mig ikke uvant. Dog er det lidt underligt, at der ikke er en ledning, og det gør jo unægteligt, at man er lidt mere opmærksom på ikke at tabe dem.

Betjeningen af disse earbuds er super nemt, man tager dem ud og på, og så er det bare i gang med at lytte til musikken eller lydbogen. Vil man lige pause, så trykker man bare på en af enhederne, og så pauser musikken. Det samme gælder når der kommer et opkald, så trykker man også bare på en af dem for, at snakke med folk.

Når man tager sine earbuds ud af ladekassen tænder de, og når man sætter dem tilbage i ladekassen slukker de. Man kan også slukke og tænde dem manuelt, hvis man ikke lige har ladekassen med sig. Den er dog så lille, at den kan være i alle lommer eller i tasken eller pungen.

Jeg er positivt overrasket over lydkvaliteten, som er forbløffende god, når vi snakker et par earbuds i dette prisleje. Der er gode detaljer, og en god dybde i lyden. Det kræver selvfølgelig man vælger den rette af de 3 eartips, så headsettet slutter helt tæt til øregangen. Ellers forsvinder dybden i lyden.

Mikrofonen er som den er, den vil jeg ikke skrive lange afhandlinger om. Den er der, og den fungerer da nogenlunde, men det er vist også det.

Prisen:

Man kan købe dette headset for lige under 200 DKK i danske butikker, hvilket er en ganske god pris for et trådløst headset.

Min samlede vurdering:

Mi True Wireless Earbuds er et lækkert lille headset med nogle fine små earbuds. Det spiller godt, og har nogle glimrende funktioner. Batteri tiden er god og designet er pænt. Det samme gælder ladekassen som også lille og diskret. Alt i alt vil jeg give dette headset en flot guld stjerne, da alt passer ganske fint sammen.

Mi True Wireless Earbuds

Læs mere om produktet her:
https://www.mistore.dk/mobiltilbehor/horetelefoner/mi-true-wireless-earbuds-basic

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus