Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Roccat Vulcan 120 AIMO Tastatur


Riotoro CR100TG Kabinet


Mi Roborock S5 Max Støvsuger Robot


SilverStone CPL02-E+LS04 ARGB Lys


Google Nest Mini 2. Gen


Sandberg Dizruptor 7.1 RGB Headset


ROCCAT Kone Pure Ultra Gaming Mus


Vis alle
2019-12-25 00:00English version

SilverStone TJ04-E ATX KabinetSilverStone laver en masse forskellige kabinetter, også med alternative designs, og beregnet til andre formål end gaming. Vi skal i denne anmeldelse kigge på et ældre kabinet ved navn TJ04-E, som er beregnet til server brug, da det kan indeholde en masse harddiske.

 

SilverStrone TJ04-E ATX Case

 

Hvordan er indpakningen.

Kassen er en flot printet kasse med pæne illustrationer og tekniske specifikationer printet udenpå.

 

SilverStrone TJ04-E ATX Case

 

Inde i kassen finder vi kabinettet godt beskyttet af en plastikpose og solide flamingo sider. Dette kabinet bør ikke kunne skades under transport.

 

SilverStrone TJ04-E ATX Case

 

I kabinettet finder vi tilbehøret, som er brugervejledning, strømfordelere til SATA power, en floppy adapter fra SATA power, pose med skruer, strips og køleprofiler til harddiske. Ja, det er ikke hver dag man ser den slags tilbehør til et kabinet.

 

SilverStrone TJ04-E ATX Case

 

De tekniske specifikationer.

Kabinettet findes i 2 udgaver. Med og uden vindue i siden. Det kan indeholde fuldt ATX system med tilhørende diske. Der kan sættes blæsere i siden, bund, bagved og i toppen. Men altså ikke i fronten, som man ellers ser normalt. Der er god support for radiatorer og grafikkort, så man kan godt bygge et solidt system i dette kabinet.

 • Model No.
  SST-TJ04B-E (Black)
  SST-TJ04B-EW (Black + Window)
 • Material
  7mm aluminum front panel, steel body
 • Motherboard
  SSI-CEB, ATX (up to 12” x 10.9”), Micro-ATX
 • Drive bay
  External: 5.25" x 4
  Internal: 3.5" x 9 (optional 3.5” x 8 + 2.5” x 1), 2.5” x 6
 • Cooling system
  Rear: 1 x 120mm exhaust fan, 1200rpm, 21dBA
  Side:
  Right:1 x 120mm intake fan, 1200rpm, 21dBA
  Right:1 x 120mm fan slot (optional)
  Top
  1 x 120mm intake fan, 1200rpm, 21dBA
  1 x 120mm / 140mm fan slot (optional)
  Bottom
  1 x 120mm fan slot (optional)
 • Radiator support:
  Rear: 120mm x 1
  Top: 120mm x 1 / 240mm x 1
 • Expansion slot: 8
 • Front I/O port: 
  USB 3.0 x 2 (backward compatible with USB 2.0)
  audio x 1
  MIC x 1
 • Power supply: Standard PS2(ATX) *1
 • Expansion card: *Compatible up to 17" (431mm) long, width restriction-6.14" (155mm)
 • Limitation of CPU cooler: 168mm
 • Limitation of PSU: Unlimited *1
 • Net weight: 9.6kg
 • Dimension:
  214mm(W)x489mm(H)x489mm(D), 51.2 liters
  8.43" (W) x 19.25" (H) x 19.25" (D), 51.2 liters
 • Extra: Support Kensington locks

 

SilverStrone TJ04-E ATX Case

 

Lad os se på produktet.

Kabinettet er bygget i den velkendte SilverStone kvalitet. Der er aluminium og stål på alle flader, intet er lavet i plastik. Selv covers til 5.25" slot og knapper er lavet i aluminium. Der er et stort intake til blæserne her i siden, hvor 2 stk. 120 mm blæsere kan trække frisk luft ind.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Bag på kabinettet ser vi der er rigeligt med ventilation igennem alle dæksler, og der er plads til en 120 mm blæser heromme. Indstikskort monteres uden på kabinettet, så man ikke har skruerne inde i kabinettet.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

I bunden af kabinettet er der et par støvfiltre, da man kan montere en blæser her i bunden foruden strømforsyningen. Det giver et godt airflow fra bunden til toppen, i stedte for fra fronten til bagenden, som ellers er mere standard.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

På toppen af kabinettet finder vi portene til frontpanelet i form af et par USB 3.0 stik og lyd stik. Der er også et støvfilter, som nemt kan tages af, under det kan man montere blæsere eller radiator til CPU kølingen.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

På selve fronten har vi et fint SilverStone logo sammen med en power og reset knap og diode for power og drev aktivitet. Simpelt diskret og stilrent design.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Når siden er afmonteret kan man se, at der er godt med plads til harddiske. Dette kabinet er beregnet til server brug, og ikke til et simpelt gaming setup. For oven er der plads til 4 x 5.25" drev, som kan være eksterne. Under der har vi en holder til hele 8 stk. 3.5" harddiske, og i bunden af kabinettet er der en holder til 5 stk. 2.5" drev. Så der er godt med plads til en god media / storage server.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Det store drevbur kan nemt fjernes med 2 skruer, så man kan montere drevene i det fri. Det gør det super nemt, at montere kabinettet op med diske, og eventuelt fikse, hvis der er fejl.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Der fulgte jo køleprofiler med, og disse kan monteres på siden af drevene. Disse vender så ind imod blæserne i siden, så drevene bliver kølet og får ledt varmen væk fra sig. Det er en smart og alternativ måde at løse et varme problem på, hvor andre ville have smide en masse blæsere på der blæste ind over diskene i stedet for, Men så kan de ikke sidde så tæt som de gør i dette tilfælde.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Hvis vi kigger fra bagsiden kan man se, at man kan montere en ekstra blæser heromme., Der følger en blæser med her på siden, og en bagpå. Udover det, er der godt med plads til trækning af kabler, så det bliver der ikke nogle problemer med  

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Monteringen.

Da jeg skal bruge dette kabinet til en maskine til mig selv, har jeg i denne anmeldelse lavet et fuldt setup. Det består af et ATX bundkort med et 1080ti grafikkort, ATX PSU og diverse drev og sager.

Som man kan se, er der godt med plads til det hele. Det er ikke overdrevet med plads i overskud,men der er da plads. Monteringen gik nemt og problemfrit, og kabelføringen er nem i dette kabinet.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Bag på kabinettet er der masser af plads til, at trække kabler frem og tilbage. Så det kommer man ikke i bekneb med på noget tidspunkt.

 

SilverStone TJ04-E ATX Case

 

Hvad er min vurdering.

I bund og grund synes jeg det er et fedt kabinet. Det har umiddelbart lidt problemer med, at få skabt det rigtige airflow, og dermed komme af med varmen.

Blæserne der følger med, er ikke den støjsvage model, de larmer faktisk en del, specielt hvis systemet bliver varmt. Jeg har svært ved at forestille mig dette setup fuldt belagt med diske i alle slot, og så stadig være i stand til, at skabe et godt airflow.

Fordelen ved kabinettet er, at det kan indeholde mange diske, så man kan have meget storage plads i dette kabinet. 

Kvaliteten fejler bestemt heller ikke noget, kabinettet er bygget i solide materialer fra bund til top, og det står klart, at der ikke er gået på kompromis med det.

Prisen:

Med en pris på 1000 DKK, kan man virkelig få meget kabinet hos andre producenter. Man skal dog huske, at dette kabinet er beregnet som et server kabinet, og ikke som et gamer kabinet.

Den samlede vurdering:

Pris og det man får hænger måske ikke helt sammen. Tiden er vist løbet fra standard ATX kabinetter, som servere, hvor de fleste ville vælge et rack kabinet, som er decideret beregnet og bygget til server brug. Jeg ved godt kabinettet er ældre, og det bærer det også lidt præg af. Dog har prisen ikke helt fulgt med ned efter hvad jeg lige kan se, for det burde nok være lidt billigere. Det får mig alt sammen til at give kabinettet en SØLV vurdering, da pris og resten ikke helt hænger sammen mere. Tiden er simpelthen løbet fra dette kabinet.

Læs mere om SilverStone TJ04-E her:
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=325&area=en

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus