Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Roccat Vulcan 120 AIMO Tastatur


Riotoro CR100TG Kabinet


2019-10-18 07:00English version

be quiet! Shadow Wings 2 blæsereSå er be quiet! tilbage på bloggen med endnu et fedt produkt. Jeg kigger i denne anmeldelse på deres Shadow Wings 2 blæser, som nu også er kommet i hvid.

 

 

be quiet! er en tysk producent, som laver lækre diskrete produkter i den velkendte tyske kvalitet. De er så småt begyndt at bevæge sig videre fra deres sorte design, hvilket vi også ser i denne anmeldelse.

 

I skal da ikke snydes for en lille introduktionsvideo, som be quiet! har lavet. Så tager vi et nærmere kig på produktet bagefter.

 

 

De tekniske specifikationer.

be quiet! laver disse blæsere i flere forskellige modeller, og jeg har også modtaget flere af dem. Der er dog nogle fælles features, som man kan sammenligne dem på. Sjovt nok, så er det faktisk PWM blæserne i serien der larmer mest, dog kan man ikke sige de 'larmer' i den forstand. For det er godt nok ikke meget de siger. Bemærk også, at der er hele 3 års garanti på disse blæsere, og de er garanteret en levetid på hele 80.000 timer, hvilket er 9 år ved uafbrudt kørsel. Blæserne er ikke beregnet til kølere eller radiatorer, da de ikke kan levere et statisk tryk der er højt nok, de er udelukkende beregnet til kabinet og airflow.

 

Whisper-quiet operation

  • Whisper-quiet operation even at low rpm(14.7-15.9db(A))
  • Optimized fan blade surface structure provides excellent airflow capabilities
  • Mechanical noise is minimized by the anti-vibration mounting system and rubberized fan frame
  • Available with 3-pin or PWM connectors to meet individual requirements

Premium features

  • Push-pins make installation easy and secure without screws
  • Low-noise operation due to high-quality rifle bearing
  • Pulse width modulation (PWM) allows compatible 4-pin controllers to vary the speed of the fan intelligently

Product conception, design and quality control in Germany

  • Expressly recommended for use in very silent PC builds
  • High-grade rifle bearing technology contributes to a very long lifespan of up to 80,000 hours
  • 3-year manufacturer’s warranty

Læs eventuelt de individuelle specifikationer på hjemmesiden her:
https://www.bequiet.com/en/casefans/shadow-wings-2/1620

 

Indpakning og indhold.

Kasserne er i klassiske be quiet! farver, som er sort og orange med hvid tekst. Helt stilrent og diskret. På kasserne kan man se produktet, og læse specifikationer og features.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Inde i kassen finder man selve blæserne, monteringspinde og en monteringsvejledning. Normalt ville der være skruer, men det er der ikke med til disse blæsere. Jeg forklarer det hele længere nede.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Lad os kigge på produktet.

Selve blæseren er lavet i et meget let design. Hjørnerne er hule, og hele rammen er generelt meget let at se på.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

På bagsiden kan man læse, hvilken model man nu har fat i. Dette er en 140 mm x 25 mm blæser med PWM og en maksimal omdrejning på 900 RPM. Bemærk, at kablet er et ganske tyndt fladkabel, og ikke sleevet eller noget.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Holderne i hjørnerne er gummirør, og den sorte kant man kan se rundt på rammen, er også gummi. Det sikrer, at der ikke kommer nogle irriterende lyde fra blæserne, hvis der skulle være vibrationer fra motoren. Det plejer dog ikke være noget problem med disse blæsere.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Vingerne har de velkendte rillede design, som alle be quiet! blæsere har. Det er for, at minimere støjen fra vingerne. På siden kan man tydeligt se, hvilken vej blæseren skal vende.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Monteringen.

Selve monteringen af disse blæsere, er så simpelt som det nu kan være. En gummi skive, og en pind med modhager på.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Sæt skiven på pinden, og skub pinden ind i hullerne i hjørnerne på blæseren. Så sidder den fast, og er fuldstændig vibrationsdæmpet. Det bliver ikke meget nemmere. Skulle man dog miste eller knække en pind, så er man lidt på den. Men jeg er nu ret sikker på en standard blæserskrue også virker i disse gummibøsninger.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Testen.

Jeg har selvfølgelig haft alle modellerne sat til, og må indrømme det er imponerende hvor lidt de siger. Jeg skulle helt tæt på med øret for, at kunne høre og fornemme hvor lidt de larmede.

I et standard setup, hvor der også sidder en CPU blæser, et grafikkort og andre ting der måske larmer en lille smule, vil man slet ikke bemærke disse blæsere. Så støjsvage er de.

 

be quiet! Silent Wings 2

 

Den endelige konklusion.

be quiet! har til dato ikke skuffet, og gør det bestemt heller ikke med deres Shadow Wings 2 serie.

Blæserne er lavet i et super let design, så de ikke virker så bombastiske som eksempelvis deres Silent Wings eller Pure Wings blæsere.

De lækre vibrations dæmpende hjørner og kanten på ringen giver bare det sidste indtryk af kvalitet. Man kan diskutere, som pinde-monteringen er optimal, men man kan jo udskifte pindene med skruer, hvis man vel og mærke selv har skruerne.

Det er det eneste jeg i store træk mangler, i forbindelse med denne blæser. Det er en ekstra pind, hvis man nu smider en af dem væk, eller ved et uheld knækker en af dem. Og så kunne det have været godt med skruer, hvis man nu gerne vil skrue fast i stedet for at bruge pindene.

Prisen.

Alt efter model og størrelse og farve, svinger prisen en smule ifølge priserne på Pricerunner. Jeg har fundet et pris område der ligger imellem 120 - 190 DKK, hvilket er måske er i den lidt høje ende, når man sammenligner med eksempelvis Silent Wings 3, som ligger en lille tand under det samlede prisniveau.

Bliver det hele lagt sammen, så ender vi på en flot SØLV stjernet vurdering. Der mangler lige det sidste for, at komme op på guld, blandt andet det ekstra tilbehør og måske en lavere pris. Denne blæser yder jo ikke lige så godt, som Silent Wings 3, som jo er flagskibet af blæsere fra be quiet!

Læs mere om Shadow Wings 2 her:
https://www.bequiet.com/en/casefans/shadow-wings-2/1620

be quiet! Shadow Wings 2

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus