Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

SilverStone ARM12 Monitor Arm


be quiet! Pure Rock 2 CPU Køler


Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


2019-10-25 00:01English version

evnbetter RGB Lysevnbetter er et helt nyt produkt på markedet. Det handler om, at få lys i gamer rummet, og i computeren. Man har set RGB lysprodukter i mange afskygninger efterhånden, men jeg kan godt love, at dette produkt er noget for sig selv.

 

evnbetter logo

 

evenbetter er en sprit ny tysk producent, som vil give kunderne RGB lys i sublim kvalitet og med nye funktioner og udførelse man endnu ikke før har set på markedet.

 

Produkterne.

Jeg har modtaget hele 3 produkter fra evnbetter. #1.02 er deres startkit med ekstern controller og LED strips. xcd 1.03 er en standard LED strip, som vi kender dem fra mange andre producenter, og xcd 3.03 er noget helt nyt jeg aldrig har set før.

 

evnbetter RGB light

 

#1.02 - Startkit

Startkittet består af en del forskellige ting. Det hele er pakket nydeligt ind, og der er en udførlig brugervejledning med. Jeg har modtaget kittet med eksterne slim LED strips, men kittet kan købes som kit med alle nedenstående produkter. Så hedder de bare #1.01 eller #1.03 i stedet for, alt efter hvilket kit man nu kunne tænke sig.

 

evnbetter RGB light

 

Af tilbehør, er der aluminiumskinner til selve LED strippen, klæbepuder, mellemstik til at forbinde strippen, og et beslag til bag på computeren.

 

evnbetter RGB light

 

Der er også en masse kabler med, både forlængere og fordelere. Så der er gode muligheder for, at forbinde LED strips på forskellige måder.

 

evnbetter RGB light

 

En lang stofbeklædt forlænger, som man kan forbinde til selve styreboksen, som er beregnet til at ligge på bordet. Så kan man forbinde LED strips både inde i og uden forkabinettet.

 

evnbetter RGB light

 

De medfølgende LED strips er i blød hvid silikone, og virker SUPER lækre. Dette er LED strips, som jeg aldrig har set dem før, det ser sprødt ud. 

 

evnbetter RGB light

 

Selve styreboksen med stofkabel. Der er 4 knapper på den, hvor man justere hvordan lyset opfører sig. Der er indbygget mikrofon i boksen, så den kan styre lyset til musik.

 

evnbetter RGB light

 

På siden af boksen har vi en udgang, så man kan sætte eksterne LED strips til. Det er super smart, da lys på selve skrivebordet eller på bagsiden af skærmen er blevet meget udbredt.

 

evnbetter RGB light

 

Under controlleren finder vi en god gummiliste, så controlleren ligger godt fast på bordet.

 

evnbetter RGB light

 

Inde i computeren kan man så forbinde controlleren til LED strips og bundkortet, samt den skal have noget forsyning i form af et SATA power stik. Kablerne kommer nemt ind i computeren ved hjælp af det medfølgende beslag til bag på computeren.

 

evnbetter RGB light

 

Lyset:

Lyset i denne type LED strips er super diffust. Det betyder, at farverne glider godt ud i hinanden, og man får en super lækker effekt som ikke blænder. Disse LED strips er super bløde, og kan nemt monteres på bordkanten med de medfølgende beslag. Ellers kan man bruge klæbepuderne, hvis man gerne vil montere sine LED strips på en anden måde.

Der er selvfølgelig lys i controlleren, som følger farver og effekter man nu giver selve lyset i LED stripsene

.

evnbetter RGB light

 

Alle LED strips kan forbindes i serie, så det giver en sammenhængende effekt. Det ser super fedt ud.

Controlleren har et hav af effekter, og styring ved hjælp af mikrofonen i selve controller boksen. Man kan styre alt fra effekt, lysstyrke og hastighed i effekten. Man kan selvfølgelig slukke for lyset med et enkelt tryk, hvis man skulle have lyst til det.

Vil man gerne have lidt mere kontrol, kan man styre det hele ved hjælp af RGB controlleren på bundkortet, hvor man også kan slutte det hele til.

 

evnbetter RGB light

 

xcd1.03:

Dette kit er et mere almindeligt sæt, hvor det er fleksible LED strips, som vi kender dem fra andre producenter.

 

evnbetter RGB light

 

Der medfølger 2 LED strips i en længde af 45cm. Man kan købe dette kit i 3 forskellige længder, nemlig 30 / 45 / 60 cm, hvilket burde dække de fleste behov for lækkert lys inde i computeren.

Der er 2 forlængere med, en kort og en lang, og så er der metalskiver med, som kan klistres på steder, hvor metal ikke er til rådighed. Der er kraftige magneter inde i selve LED stripsene.

 

evnbetter RGB light

 

Selve designet i stripsene er sort, pyntet med lækre eb logo detaljer.Selve dioderne er hvide, hvor jeg nok synes det havde været fedt, hvis de var sorte. Men det er nok ikke teknisk muligt.

 

evnbetter RGB light

 

Stikkene er loddet godt fast på stripsene, og stripsene er super bløde og fleksible.Disse strips kan placeres helt inde i hjørnet på kabinettet uden problemer.

 

evnbetter RGB light

 

Lyset:

Lyset i disse strips er ret skarpt. Det er beregnet til, at være gemt bag ting, så man får et indirekte lys, som reflekterer på andre ting. Det er ikke beregnet til, at man kigger direkte ind i dem. Alle effekter kommer meget overbevisende til synes med disse LED strips.

 

evnbetter RGB light

 

xcd3.03:

xcd3 er storebror til xcd2, som er den model der fulgte med mit startkit. Her får man endnu mere for pengene.

 

evnbetter RGB light

 

Der er også her, to forlængere med. En kort og en lang.

 

evnbetter RGB light

 

Ligeledes er der beslag med, så man kan skrue disse LED strips fast på bordet. der er også selvklæbende puder med, så man ikke skal lave huller i sine møbler, eller hvis man vil montere disse LED strips inde i computeren. Der er mellemled, så man kan forbinde stripsene med hinanden i serie.

 

evnbetter RGB light

 

Det er nogle tykke bamser disse LED strips. Dem jeg har modtaget er 60cm lange, men de finde i 30 / 45 / 60 / 180cm længde, så der er virke muligheder for noget sejt lys her. Forestil dig disse bamser på undersiden eller bagsiden af dit skrivebord.

 

evnbetter RGB light

 

Lyset:

Disse LED strips er 1cm brede, hvilket giver et super lækkert blødt lys. Jeg kan sagtens forestille mig, at det giver nogle sprøde effekter ud på de sene aftentimer ved gamer maskinen. Det er meget overbevisende og diffust, det lys der kommer fra denne type LED strips.

 

evnbetter RGB light

 

Der er et lille mellemrum på siden af denne type LED strips, hvor lyset også kommer ud, så der er ikke sparet på noget. Man kan lave nogle fede effekter med disse strips.

 

evnbetter RGB light

 

Hvad er min vurdering af disse produkter.

Jeg følger en del med på de forskellige forummer, og gaming er efterhånden blevet mere end bare det, at have en hurtig computer. RGB lys kommer mere og mere frem, og bliver brugt mere og mere. Nogle bygger et decideret gaming rum fyldt med RGB farver i både computer og i selve rummet.

evnbetter har lavet et produkt jeg ikke har set før. En lækker ekstern styreboks, som er super nem at betjene, og som ikke kræver noget fra computeren andet end strøm. På boksen har man mulighed for, at forbinde eksterne LED strips, hvilket er super fedt, for nu har man pludselig mulighed for, at synkronisere både eksternt og internt lys i computeren.

Produktet er kompatibelt med alle bundkort, der har 5V ARGB forbindelse, og man kan således også bruge alle 5V ARGB strips til controlleren. Det giver mulighed for, at udvide det lyssystem man har på nuværende tidspunkt, så det også fungerer udvendigt.

Ikke nok med, at man får et væld af mulige effekter og farver, men man får også mulighed for, at styre det hele fra computerens bundkort, hvis man har et kompatibelt bundkort, og man får mulighed for at styre lyset ved hjælp af lyd. Der er indbygget mikrofon i controlleren, som optager lyden omkring sig, og kan styre lyset på den måde. Mulighederne er MANGE med dette sæt.

 

Prisen:

Produkterne er ikke på det danske marked endnu, men jeg håber virkelig de kommer stille og roligt. I mellemtiden har jeg fået disse priser fra producenten, som man kan vurdere lidt ud fra:

Starter sets:

 • #1.01 LightControl Baseline 45: €29.90 / DKK225
 • #1.02 LightControl Slimline 45: €39.90 / DKK300
 • #1.03 LightControl Wideline 45: €45.90 / DKK340 

xcd 1 Baseline:

 • xcd 1.01 Baseline 30: €19.90 / DKK150
 • xcd 1.02 Baseline 45: €24.90 / DKK190
 • xcd 1.03 Baseline 60: €29.90  / DKK225

xcd 2 Slimline:

 • xcd 2.01 Slimline 30: €25.90 / DKK200
 • xcd 2.02 Slimline 45: €32.90 / DKK240
 • xcd 2.03 Slimline 60: €39.00 / DKK290
 • xcd 2.04 Slimline 180: €49.90 / DKK375

xcd 3 Wideline:

 • xcd 3.01 Wideline 30: €32.90 / DKK250
 • xcd 3.02 Wideline 45: €39.90 / DKK300
 • xcd 3.03 Wideline 60: €49.90 / DKK375
 • xcd 3.04 Wideline 180: €59.90 / DKK450

Det er svært, at vurdere om prisen er korrekt eller ej. Jeg ved bare, med det jeg har set, så vil jeg mene prisen er ganske rigtig. Man får et lækkert produkt med masser af muligheder i super høj kvalitet.

Vurderingen:

evnbetter er landet godt på markedet med et super kvalitets produkt. Man får en masse muligheder for, at tilpasse lyset i og uden for computeren, og det til en passende pris. Derfor vælger jeg, at give disse produkter mens bedste anbefalinger, og dermed en flot skinnende GULD stjerne. Vil du udvide dit setup og gaming område med RGB lys, så er dette bestemt en flot og lækker måde at gøre det på.

Læs mere om evnbetter produkterne her:
https://evnbetter.com

GOLD star rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus