Forsiden
Søgning
Seneste: Events

EU LCS Finalen i Royal Arena


NPF 2016


LoL VM Finale i biografen!


Thermaltake CaseMOD Sæson 2


Ghost Recon Phantoms lukker ned.

Cooler Master Case Mod 2016 vindere fundet.

Inde og se Hardcore med eSport.dk

I biografen med eSport.dk og Nordisk Film.

Copenhagen Games 2016 - 2

Copenhagen Games 2016

Vis alle
2016-04-09 00:00English version

Inde og se Hardcore med eSport.dkTakket være et samarbejde imellem eSport.dk, Nordisk Film og Svensk Filmindustri blev jeg og en sal fyldt med gamer inviteret indenfor til en lille forpremiere på actionfilmen Hardcore.Der var inviterer til film med sodavand og popcorn, hvor alt var betalt. Umiddelbart skulle man tro, at hele salen ville være godt fyldt. Men der mangler stadig en del opbakning af denne slags arrangementer.Personen der stod for hele arrangementet var Zahid fra eSport.dk. Han modtog alle gæsterne med et smil, hvorefter han delte en billet ud til hver og viste os til forplejningerne.Og forplejningen fejlede absolut intet. Der var en god stor sodavand og en lækker portion popcorn  til alle. Man skal jo huske at arrangementet var gratis for alle der meldte sig til.Inden filmen begyndte fandt alle sig til rette i deres sæder, og Zahid holde en lille tale.

Her fortalte han blandt andet hvem der havde været de flinke sponsorer til dette arrangement, og at instruktøren af filmen faktisk havde været til Copenhagen Games hvor han havde svaret spørgsmål til filmen. Det havde været udspringet til det arrangement jeg deltog i idag.

Om filmen Hardcore.

Man skal have en god mave,når man ser filmen Hardcore. Så er alle advaret.

Det er en hæsblæsende action film med masser af vold blod og en smule sex. Den er optaget i "first person", lige som når vi sidder derhjemme og spiller skyde spil. Så en 1,5 time lang actionfilm.  Optaget fra en sindssyg god stuntmans actioncam på hovedet. Det er helt nyt og meget specielt.

Filmen er også spækket med humor på alle plan. Der er sjove aspekter hele filmen igennem. Alt fra skøre medspillere til skifte imellem fuld action og rolig loungemusik. Generelt en rigtig fed film, som sagtens kan anbefales. Hvis man har maven til det.

Næste skridt må være Hardcore 2 3D. Den glæder jeg mig rigtig meget til, hvis den bliver en realitet en dag 😀

Hardcore Henry Trailer 1

Hardcore Henry Trailer 2

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus