Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

be quiet! Pure Rock 2 CPU Køler


Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Vis alle
2020-01-15 00:00English version

Sandberg: 3in1 USB3.0 Hub m. BungeeSandberg laver mange ting, også til eSport. Vi skal i denne anmeldelse kigge på et stykke tilbehør, som for mange vil være helt uundværlig. En USB hub med indbygget lys og Bungee til musens ledning samt stander til dit headset. En såkaldt 3 i 1 løsning.

 

 

Lad os se hvad der er i kassen.

Kassen er ganske nydelig, printet med produktet og specifikationer uden på.

 

Sandberg USB Hub w. Bungee

 

Udover selve enheden, er der en brugervejledning og et USB kabel. Bemærk kablet, som er lidt specielt, da det har det samme stik i begge ender. Det er ikke så tit man ser sådan et kabel.

 

Sandberg USB Hub w. Bungee

 

De tekniske specifikationer.

Denne hub har hele. Der er en bungee til muse ledningen, 2 USB 3.0 porte til tilbehør og lys i flere forskellige farver.

  • Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand
  • Interface standard: USB 3.0
  • USB 3.0, USB 2.0 and USB 1.1 compliant
  • Supports SuperSpeed (5 Gbit/sec), high-speed (480 Mbit/s), full-speed (12 Mbit/s) transfer rates
  • USB 3.0 connectors: 3 USB 3.0 A-female and 1 micro female
  • 7 switchable LED colors by one touch switch
  • Pakke-Højde 30,00 cm
  • Pakke-Bredde 15,00 cm
  • Pakke-Dybde 10,00 cm
  • Pakke-Vægt 300 g

 

Rundt om produktet.

Selve standeren er høj og slank. Der er en lysring rundt om selve ledningsholderen, som jeg viser lidt senere. Lad os fokusere på foden indtil videre.

På foden er der en touch knap, som styrer lyset i standeren. Man kan vælge imellem 7 forskellige farver og slukket. 

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

På hver side af foden er der et USB stik, hvor man kan tilslutte tilbehør til computeren. Stikket bag på hubben er tilslutningen til computeren. Det er underligt nok det samme stik som de to andre. Det har jeg ikke lige set før.

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

Selve ledningsholderen er lavet i blød gummi, så den kan give sig, hvis ledningen bliver lidt stram. Der er en rille oven på den, hvor man kan klemme sin museledning ned i. Så bliver ledningen holdt fast, så man ikke skal tænke mere på den imens man spiller.

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

Testen.

Selve produktet er jo ganske simpelt. Man får en lille USB hub, hvor man kan tilslutte ekstratilbehør til computeren, eller eventuelt mus og tastatur.

Så er der ledningsholderen, som skal sørge for, at holde ledningen fri for alle kanter på musemåtten, og forhindre slidtage på ledningen når man spiller mange timer i træk hver dag. Det virker som det skal, og man kan nemt lige justere længden på ledningen imellem holderen og musen, for den er bare klemt ned i holderen.

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

Standeren er jo ligeledes en headset stander, når man ikke har behov for, at bruge sit headset. Standeren har en tilpas højde, så headsettet kan sagtens sidde på standeren selvom jeg trækker headsettet ret langt ud. Standeren er også tilpas tung til, at jeg kan hive headsettet af uden at rykke standeren. Det er dog ikke sikkert alle kan det, men jeg synes ellers headsettet sidder ret godt fast.

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

Lyset.

Lyset i standeren er ganske nydeligt, dog en smule svagt i det, når man kigger på styrken i toppen af standeren. Det tyder på der mangler enten lidt styrke i lyset i bunden, eller at Sandberg skulle have sat en diode i toppen også. Men nydeligt ser det skam ud.

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

Lyset i bunden og foden er ganske tydeligt, og jeg kan godt lide de striber der er nede på selve foden.

 

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand

 

Hvad synes jeg om produktet?

Sandberg 3in1 USB 3.0 Hub Bungee Stand er faktisk et ganske fint produkt. Der er et par småting, som jeg nok gerne ville have lavet lidt anderledes, men alt i alt er det et fint produkt.

Hvis man gerne vil bruge en Bungee til sin museledning, så kan man lige så godt vælge en der giver nogle flere muligheder, end bare at holde ledningen.

Det kan denne fra Sandberg, da den både er USB hub, og så giver den noget fint lys. Den er jo samtidig en headset stander, så man har det hele samlet på et sted, hvilket er rigtig smart.

Personligt synes jeg måske lyset er lige i underkanten. Der kunne godt have været en smule mere power på det, specielt i toppen af standeren.

Kablet, som er 1 meter langt, er måske lige i underkanten, da det ikke rigtig kan nå om bag på computeren. Det er vist kun, hvis man har computeren oppe på sit skrivebord, go man så stiller standeren lige ved siden af. Der kunne godt have været en meter mere, så det var mere brugbart.

Selve hubben er faktisk ganske fin. Den giver et ekstra stik, som man nok altid kan bruge. Personligt synes jeg det er lige i underkanten, da jeg ville have både tastatur og mus tilsluttet. Så mangler jeg et stik mere til eventuelt headset eller hvis jeg skal tilslutte et USB drev eller et helt 3. produkt. Men for en standard bruger er det ganske fint.

Pris:

Der er flere forskellige priser på dette produkt. Sandberg har en vejledende udsalgspris på 299 DKK. Man kan købe den i tyskland for lidt mindre, eller i danmark for lidt mere. Så det handler vist bare om, at finde den rette forhandler. Lige meget hvad synes jeg umiddelbart, at prisen er i orden.

Samlet vurdering:

Hvis man ligger produktet sammen med prisen, og tænker på fordele og ulemper. Så kommer jeg frem til en flot SØLV vurdering. Der mangler lige det sidste, ikke mindst et længere USB kabel til tilslutning for, at det er helt optimalt i min verden. Jeg tænker der er mange der vælger fra, ikke mindst på grund af det korte kabel.

Læs mere om standeren her:
https://sandberg.it/da-dk/product/3in1-usb-30-hub-bungee-stand

Silver Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus