Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

SilverStone CPL02-E + LS04 ARGB Lys


Google Nest Mini 2. Gen


Sandberg Dizruptor 7.1 RGB Headset


ROCCAT Kone Pure Ultra Gaming Mus


Sandberg: 3in1 USB3.0 Hub m. Bungee


ROCCAT NOZ Gaming Headset


SilverStone TJ04-E ATX Kabinet


Roccat KAIN 120 AIMO Mus


SilverStone Strider 750W Platinum


Riotoro Enigma 850WG2 Guld


SilverStone FS303 Hotswap Drevbay


2018-11-28 15:00English version

CHERRY KC 6000 SLIM TastaturCHERRY har udgivet deres nye KC 6000 SLIM, som jeg anmelder i denne artikel. Der er et super fladt tastatur med SX kontakter og slidstærke laser printede taster.

 

CHERRY logo

 

CHERRY er en tysk producent, som laver mange forskellige produkter. De er primært kendt for deres kontakter, som bruges i gaming tastaturer. Men CHERRY laver også deres egne kvalitets produkter.

 

Lad os kigge på indpakning og indhold.

Tastaturet ankommer i en hvid pakke, som vi kender det fra de fleste CHERRY produkter. På forsiden er et billede af produktet, og på bagsiden er der printet de tekniske specifikationer.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Inde i kassen ligger tastaturet beskyttet, pakket godt ind i en plastikpose.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Tilbehøret er en brugervejledning, så der er ikke så meget at skrive om her.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

De tekniske specifikationer.

Der er ikke de store fancy finesser ved dette tastatur. Bemærk, dette tastatur er ikke decideret beregnet til gaming, men mere til kontor og hverdags brug.

Som man kan se, vejer tastaturet hele 660 gram. Det er ikke mindst på grund af en metal plade, som er lagt inde i tastaturet. Kabel længden på 1,8 meter er ganske passende til de fleste, og som man kan se er tastaturet kun 15 millimeter højt. det er ikke særlig meget når vi snakker tastaturer. Kontakterne skulle kunne holde til mere end 10 millioner aktiveringer, hvilket også er ret mange.

  • Weight (product): approx. 660 g
  • Cable Length: approx. 1.80 m
  • Interface: USB
  • Dimensions (product): approx. 440 x 130 x 15 mm
  • Key technology: SX
  • Service life, standard key: > 10 million key operations
  • Inscription technology: Laser
  • Inscription layout: Standard
  • Warranty: 2 years

 

Lad os kigge nærmere på produktet.

CHERRY KC 6000 SLIM er et lækkert lille tastatur, med næsten standard layout. Som man kan se, er det numeriske tastatur en anelse anderledes, end man er vant til.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

De lave taster har en meget lille vandring, lige som på en bærbar computer. De virker som om, at de er belagt med soft touch materiale hvilket er dejligt, men også en magnet for fedtede fingre. Man ser med det samme, når man har skrevet på det.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Tastaturet har ikke nogen funktioner, og det betyder at der ikke er nogen Fn tast at finde nogen steder på tastaturet.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Hverken i venstre eller højre side. Så et helt klassisk standard tastatur layout, som vi kender fra gamle dage.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

I toppen i højre side over det numeriske tastatur, finder vi dog nogle dedikerede taster. Disse har standard Windows funktioner, nemlig lyd op og ned samt mute, og en genvej til lommeregneren. Det viser også, at dette tastatur er mere beregnet til kontor brug, end gaming.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Over det normale tastatur ved siden af F12 tasten, finder vi ligeledes et par ekstra taster. Der er en browser tast, som loader din standard browser. Og en tast til at låse computeren. Så skal man ikke huske alle mulige Windows genvej. Det er smart.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Vender man tastaturet om, finder man en stor mærkat og hele 8 gummi fødder. Dette tastatur glider ikke nogen vegne.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Normalt kan man vippe de bagerste gummi fødder ud, så man får en højere vinkel på tastaturet. Det kan man desværre ikke på dette. Det savner jeg virkelig.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Kablet til tastaturet er et standard USB kabel. Det er ret tyndt, og af plastik. Der er ikke noget fancy stof omkring dette, hvilket man jo normalt heller ikke bruger i kontor miljøer, som dette tastatur er beregnet til.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Testen.

Komforten:

Med mindre man er vant til, at skrive på en bærbar. Vil man nok synes dette tastatur er lige fladt nok. Jeg kan i hvert fald bedst lide, når et tastatur har en lidt højere vinkel bagtil fra fødderne man kan folde ud. Det kan man desværre ikke på dette tastatur.

Man får ikke ondt i håndled på grund af manglende støtte, da tastaturet er så fladt som det er. Det er ret lækkert.

 

Lyden:

Jeg elsker, når et tastatur er støjsvagt. Det er dette tastatur med sine SX kontakter. SX er selve styringen af kontakten, men der ligger en membran kontakt under. Det betyder, at anslaget er ret støjsvagt, da man trykker imod gummi i stedet for plastik.

Dog irriterer det mig lidt, at mellemrums tasten larmer forholdsvis meget i forhold til alle de andre taster. Det giver en irriterende støj for ens selv og andre når man sidder og skriver. Det kunne CHERRY godt have lavet lidt bedre.

 

Lyset:

CAPS-, SCROLL- og NUM-Lock har alle en lille rød diode, som lyser i det ene hjørne, når funktionen er slået til. Det er fint og diskret. Dog synes jeg det er lidt synd, at man kan se lyset under tasten. Det kunne godt have været lidt mere isoleret, hvis man nu skulle have kredset om detaljen.

 

CHERRY KC 6000 SLIM

 

Hvad er så min mening om CHERRY KC 6000 SLIM.

CHERRY KC 6000 SLIM er et ganske glimrende tastatur, når det gælder kontor brug. Det har umiddelbart de finesser jeg godt kan lide ved et tastatur, nemlig genvejs taster til brugbare programmer og funktioner som lyd og browser samt lommeregneren.

Men så stopper eventyret også lidt for mig. Der er flere ting jeg ikke bryder mig om, end jeg bryder mig om ved dette tastatur.

Af de vigtige ting, kan jeg nævne foldbare fødder under tastaturet. Det havde ikke kostet meget lige at lave et par fødder, så man kunne få lidt vinkel på tastaturet. Og så vil jeg fremhæve lyden fra mellemrums tasten, som irriterer mig ret meget. Den skulle have været mere afdæmpet, når nu dette tastatur er beregnet til kontor brug.

Jeg har fundet en pris på dette tastatur, som ligger lige under 500 DKK i skrivende stund. Til den pris får man altså et tastatur uden lys i tasterne. Uden fancy programmerbare funktioner, lave taster med membran kontakter og som ikke kan vinkles. Det er måske lige dyrt nok, da jeg synes CHERRY meget nemt og for ganske få ekstra midler, kunne have forbedret dette tastatur betragteligt. Det bringer dem desværre kun op på en BRONZE stjerne denne gang, så jeg håber de lytter til kritikken, og forbedrer deres produkt den smule der skal til for, at gøre oplevelsen bedre.

Læs mere om CHERRY KC 6000 SLIM her:
https://www.cherry-world.com/cherry-kc-6000-slim.html

BRONZE star rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus


HwT: Logitech G915 Lightspeed


HwT: Corsair K70 MK.2 SE Rapidfire


Tweak: Cougar Surpassion Gaming Mus