Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

be quiet! Dark Rock Slim Køler


Sandberg RGB Soft Desk Pad XXXL


Froggaming Sleeved Kabel Kits


Froggaming XXL Musemåtte


Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Vis alle
2018-10-05 15:00English version

KIWI Design HTC VIVE TilbehørSå er det tid til, at kigge på VR tilbehør. Vi skal i denne lille anmeldelse kigge på puder til HTC VIVE. Der er også lidt ekstra tilbehør i pakken, som jeg viser herunder.

Kiwi Design Logo

KIWI Design er en producent af forskelligt tilbehør, som typisk sælges på Amazon. De laver bland andet tilbehør til VR, Apple HomePod og Amazon Echo Dot.

 

Pakken og dens indhold:

Hele kittet kommer i en lækker eksklusiv stof pose med snørreluk.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

I posen finder vi 2 puder, en speciel rensepen, blæsebold og rense servietter af forskellig slags. Lækkert tilbehør til at rense sit VR headset med.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Indhold:

  • 1 stk. 18mm ansigts pude
  • 1 stk. 6mm ansigts pude
  • Blæse bold
  • Rense pen
  • Stof rense serviet
  • Papir rense servietter

 

Lad os tage et nærmere kig på sættet.

Først tager vi lige et kig på puderne, som jo er det primære i dette sæt. Der er som skrevet ovenfor 2 forskellige tykkelser.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Puderne er lavet i blødt memory skum, så det bliver helt blødt af varmen når man tager headsettet på.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Som man kan se, er der ret stor forskel på tykkelsen. Den tykke udgave kan umiddelbart ikke anbefales til brug af briller.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

På bagsiden er der blødt stof, som hæfter rigtig godt på det velkro der er på dit HTC VIVE headset.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Af tilbehør finder vi den lille rensepen. I den ene ende kan man skyde en børste ud, som lige kan børste det værste skidt væk. I den anden ende under hætten finder vi en skind pude. Den er beregnet til at fjerne fedtfingre og andre pletter fra linserne med.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Der er også en blæsebold med sættet, som kan bruges til at puste headsettet rent med. Ret smart, så man ikke skal bruge fingre eller gnubbe på linserne.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Til sidst er der rense servietter af forskellig slags. Der er en af stof, som dem vi kender til briller. Så er der et lille hæfte af nogen i en form for papir, som man også kan bruge. Jeg vil nok helst bruge den i stof.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Nå, men det skal da lige prøves.

Den originale pude er blevet afmonteret, og linserne er blevet renset. Det er super nemt at rense med dette sæt. Man kan lige puste og børste det værste skidt af, og fjerne diverse pletter med servietter og skind pennen.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Her har jeg monteret den tynde pude. Som man kan se er der god plads i siderne og puden rynker ikke for meget.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Her er den tykke pude monteret. Den ser ellers dejlig blød ud, men til gengæld er der ikke så meget plads til briller i siderne.

 

Kiwi Design HTC VIVE Foam Kit

 

Hvordan er puderne i brug.

Jeg har prøvet puderne over et stykke tid, og spillet med dem.

 

Overordnet indtryk:

Kittet er super lækkert, og man får alle de ting med, som skal til for at rense sit headset grundigt.

 

Monteringen:

Monteringen af puderne er ikke det nemmeste, hvis man tager i forhold til de originale. De originale puder er formstøbte, og med center tap, så man ved man sætter puderne i center.

Disse puder er ikke med midter tap, så det er lidt svært at finde centrere puden når man skal montere den. desuden rynker puderne jo, hvilket man ikke kan undgå når de ikke er formstøbte.

 

Komforten:

Puderne er super lækre og bløde når man har fået dem monteret korrekt. Rynkerne man ser bemærker man ikke rigtig, da det hele bare tilpasser sig når puderne bliver bløde af varmen fra ansigtet.

Den 18mm tykke pude er lige i overkanten til brede ansigter med briller, men vil nok passe fint til børn eller folk med smalle ansigter.

 

Hygiejnen:

Jeg er en smule bekymret i forbindelse med lugt og sved efter længere tids brug.

Normalt sveder man meget i ansigtet når man bruger et VR sæt, og disse puder er som man kan se, ikke helt vandtætte. Der er små huller i læderet, hvilket gør at puderne suger lidt sved hver gang man spiller. Der er umiddelbart ikke nogen mulighed for at vaske dem, da de jo er i skind og ret lukkede.

 

Hvad er min mening om dette sæt.

Jeg har prøvet lidt forskellige sæt med ansigt puder til mit VR, og dette er faktisk et af de bedre jeg har prøvet.

Jeg kan godt lide det tilbehør man får med, alene det er en del penge værd. Man kunne sikkert købe det hele billigere end at købe sådanne et sæt, men jeg synes man får god valuta for pengene.

Selve ansigt puderne er jeg ikke det store fan af, primært på grund af hygiejnen. Jeg er ret sikker på, at man efter længere tids brug får problemer med lugt fra puderne på grund af gammel sved. Man burde enten lave denne slags puder helt lukkede uden huller, eller lave dem i stofbeklædt skum så man kan vaske dem uden problemer. Jeg har oplevet lugt problemer fra denne slags puder før.

Jeg ved ikke om det er et patent problem, men jeg forstår ikke hvorfor producenterne ikke laver disse puder formstøbte så de følger kurven i headsettet. Så man slipper for de rynker og for, at det ser så amatør agtigt ud. Jeg ved godt man ikke betaler mange penge, og giver meget mere for originale puder, men alligevel.

Prisen på dette sæt er 20 EUR så omkring 150 DKK. Man kan også få et sæt med 3 ansigt puder hvor der er en 12 mm pude med. Det koster 23 EUR, altså omkring 170 DKK.

Prisen er rimelig når man tænker på, at man får et rense sæt med. Man kan købe puder på alle de billige shops på nettet, så det er ikke dem man skal kigge på. Men her får man et samlet sæt så man kan tage sig godt af sit VR Headset.

Jeg vælger at give dette sæt en fin SØLV stjerne. For at få guld skulle puderne have været formstøbte så de passede bedre til headsettet, og bedre beskyttet imod sved.

 

Læs mere om sættet og bestil her hos Amazon:

https://www.amazon.de/dp/B06XTBZBFN?language=en_GB

find flere produkter fra Kiwi Design her:

https://www.kiwidesign.shop/

Silver star rating

 

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer