Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

be quiet! Dark Rock Slim Køler


Sandberg RGB Soft Desk Pad XXXL


Froggaming Sleeved Kabel Kits


Froggaming XXL Musemåtte


Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Vis alle
2018-10-31 15:00English version

Paracon VENOM Gaming MusParacon er tilbage på bloggen med nye produkter. Vi starter denne gang med Musen Venom, som er en FPS mus med RGB lys.

 

Paracon Logo

 

Paracon er et forholdsvis nyt brand på det danske marked. Jeg har anmeldt produkter fra dem før, men dengang havde de ikke deres eget brand i Danmark. Paracon markedsføres som værende et godt produkt til en meget fordelagtig pris.

 

Hvad finder vi i kassen.

Kassen er i standard Paracon farver, som vi kender dem fra tidligere anmeldelser. Blå og Sort er hvad de er i.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Man kan åbne kassen, så man kan se selve produktet inde i kassen. Det er godt, så man har en fornemmelse af størrelsen og det fysiske udseende inden man pakker den ud.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

I selve kassen finder vi en Paracon Venom mus, og et par ekstra glide puder. Der bør være god gaming i mange år ved køb af denne mus.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Indhold:

 • Paracon Venom Mus
 • Ekstra glidepuder

 

De tekniske specifikationer.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Som man kan se i specifikationerne, så er det en optisk sensor fra AVAGO. Det er en god allround sensor, som er meget udbredt fra en anerkendt producent. Switchene er fra HUANO, som også er en ret kendt producent. 

 • AVAGO 3050 optisk gaming sensor
 • DPI: 250-4000
 • Op til 60 IPS / 20 G acceleration
 • 1000 Hz polling rate
 • HUANO Switches
 • RGB-lys med 16.8 millioner farvemuligheder
 • Kabellængde: 1.8m
 • Størrelse: 127 x 75 x 39mm
 • Vægt: 150g

 

Lad os kigge nærmere på musen.

Selve musen er en standard Palm/Finger grip FPS mus. Den har de knapper man skal bruge for at spille skydespil.

Overfladen oven på musen og på finger knapperne, er den populære soft touch gummi belægning. Det gør at musen føles utrolig lækker og blød at røre ved.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

På siden af musen sidder to knapper til tommelfingeren. Knapperne passer fint ud for min tommelfinger, så jeg nemt kan trykke på begge knapper uden at rykke på hånden. Ofte ser man knapperne sidder for langt fremme eller tilbage.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

På højre side af musen er der ikke nogen knapper. Musen kan bruges med både 2 og 3 fingre oven på musen. Man har fint greb om musen med begge metoder.

Belægningen på siderne af musen er grov struktureret plastik, hvilket giver et utrolig godt greb om musen.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Bag på musen finder vi et Paracon logo, som der også kommer lys i når man sætter den til. Det samme gælder den hvide streg hele vejen rundt om musen.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Oven på musen finder vi et par knapper, som typisk bruges til DPI indstillinger. Der er selvfølgelig også en scroll knap, som man også kan programmere.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Tager vi et kig under musen, kan vi se de 4 glidepuder samt sensoren. Sensoren har et kraftigt rødt lys når man sætter den til, men det kan man ikke se når musen står på underlaget.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Til sidst et billede af stofkablet med det guldbelagte USB stik. Guld sørger for en god fejlfri forbindelse hver gang man tilslutter musen. Selve kablet er en smule stift i det. Det er lidt en skam, da jeg bedst kan lide bløde kabler. Det er dog ikke særlig ofte der er tænkt på det.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Software er der også til musen.

Det er lidt sjovt, for der står ikke noget på kassen om, hvor man henter softwaren. Jeg fandt ud af at man kunne finde den på Paracon.dk. Det kunne have været godt med et link til produktsiden på selve kassen, så man vidste hvor man skulle lede. (Det er påtalt til Paracon, og bliver opdateret ved næste sending af produkter)

Softwaren installeres helt uden problemer, og når man starter programmet kommer man ind på konfiguration af knapperne. Som man kan se er der op til 6 forskellige profiler man kan programmere.

Her på først fane sætter man også selve opførslen af musen. Man kan justere acceleration, Hastigheden samt Scroll speed og dobbeltklik hastigheden. Super lækkert med mange muligheder for personlig tilpasning.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Alle 7 knapper kan programmeres, og der er mange muligheder. Man kan også programmere makroer og henvise til standard windows funktioner. Mulighederne er så godt som ubegrænsede.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

På performance fanen kan man indstille DPI for de forskellige indstillinger. Når man skifter DPI indstilling på muse knapperne, lyser musen op i en fast farve et par sekunder før den skifter tilbage til den lys effekt man nu har valgt. på den måde ved man hvilken DPI indstilling man vælger.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

I fanen Effect, vælger man hvilken lysende effekt musen skal vise. Der er lidt forskellige effekter at vælge imellem. Alt i alt synes jeg faktisk der er fint med antal effekter.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Hvordan er musen i brug.

Musen sammenligned med min Logitech G9, som jeg bruger til hverdag.

Til dagligdag:

Musen er brugt til alle formål igennem test perioden. Så jeg har redigeret artikler, surfet og gamet med den.

Mit overordnede indtryk af musen er, at den gør sig brugbar til alt. Jeg har ikke fundet noget den ikke er god til.

 

Ergonomien:

Musen ligger rigtig godt i hånden. Overfladen på musen sider gør, at man har et godt greb om den, og man nemt lige kan justere positionen.

Knapperne sidder, så alle fingrene kan nå de knapper de nu er bestemt til. Man skal ikke strække eller bøje fingrene unødigt, det føles helt naturligt.

 

Gaming:

Musen svarer hurtigt og præcist i forbindelse med gaming. Jeg har ikke oplevet nogle problemer af nogen art, hvilket er super godt. Normalt spiller jeg skydespil, men har også spille strategi, hvilket heller ikke var noget problem.

Alle knapperne kan jo programmeres, så hvis man vil lave om på nogle af knapperne så de har andre funktioner i spil, er det muligt. Ligeledes med DPI indstillingerne, hvor man hurtigt og ubesværet kan skifte DPI indstilling.

 

Lyset:

Man kan jo programmere lyset i musen efter eget behov, hvilket ser ret fedt ud. Her er et par billeder af, hvordan lyset ser ud i musen.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Jeg kan godt lide, at lyset glider ud i hinanden når man har regnbue effekter. Så man ikke tydeligt kan se dioderne bagved. Det er ret lækkert.

 

Paracon Venom Gaming Mouse

 

Hvad er min endelige vurdering af musen.

Jeg har jo anmeldt Paracon før, og jeg synes faktisk de har oppet deres game. Det er som om kvaliteten er bedre, og lyset er også federe, hvis det betyder noget for dit valg af mus.

Ergonomien i Paracon Venom er god, og musen passer til de fleste hænder vil jeg mene. Vægten og glidepuderne gør, at musen falder helt naturligt i brug.

Formen på musen er lavet, så man kan bruge musen med enten 2 eller 3 fingre oven på musen. Det føles naturligt at bruge 3 fingre, så man kun har lillefingeren på siden. det er ikke alle mus der er formet så man kan bruge begge greb.

Belægningen på musens knapper er jo den velkendte soft touch belægning, som gør at knapperne føles som om de er bløde i overfladen. Siderne er struktureret plastik, som giver et rigtig godt greb om musen når man skal korrigere positionen.

Alt i alt er Paracon Venom en super lækker mus, som kan bruges af alle på nær dem der spiller MMO spil, og har behov for mange knapper på musen.

Med en pris på 399 DKK ligger Paracon Venom i den gode ende af pris skalaen. I samme prislag finder man blandt andet en Corsair M65, Logitech G502 og SteelSeries Sensei 301. Så Paracon skal som et forholdsvis ukendt mærke, virkelig leve op til noget med denne pris. Jeg synes Paracon Venom gør det rigtig godt, men prisen er måske lige høj nok. Derfor får Paracon Venom en flot sølv stjerne.

Læs mere om Paracon Venom her:

https://paracon.dk/shop/paracon-venom-gaming-139819p.html

Silver Star Rating

 

 

 

 

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer