Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Google Nest Mini 2. Gen


Sandberg Dizruptor 7.1 RGB Headset


ROCCAT Kone Pure Ultra Gaming Mus


Sandberg: 3in1 USB3.0 Hub m. Bungee


ROCCAT NOZ Gaming Headset


SilverStone TJ04-E ATX Kabinet


Roccat KAIN 120 AIMO Mus


SilverStone Strider 750W Platinum


Riotoro Enigma 850WG2 Guld


SilverStone FS303 Hotswap Drevbay


Riotoro CR1080 ATX Kabinet


2018-11-21 15:00English version

Paracon ORBIT In-Ear Gaming HeadsetGaming headsets behøver ikke altid, at være store og prangende med masser af effekter og lys. Det kan godt være diskret in-ears. Paracon Orbit er et forsøg på at lave sådanne et headset. Læs min anmeldelse af det her.

 

 

Paracon er en ny producent, som har intentioner om, at lave gode produkter til en fordelagtig pris.

 

Lad os kigge på indpakningen og indholdet.

Man modtager headsettet i en fin plastik kasse, hvor man kan se selve produktet igennem. Der er printet tekniske specifikationer på bagsiden.

 

Paracon Orbit

 

Foruden selve headsettet følger der også en adapter med, og ekstra tips med (Silikone dutter til ørerne) så man kan vælge de tips der passer til ens ører.

 

Paracon Orbit

 

Indhold:

 • Paracon Orbit Headset
 • Sound cable splitter
 • Tips in different sizes

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan se, er det en 1 cm højttaler man lytter fra. De skulle afspille det komplette hørebare frekvensområde fra 20-20 kHz og kabellængden er 1.2 meter.

 • Enhedsdriver diameter: 10mm
 • Frekvensområde: 20-20.000 HZ
 • Følsomhed: 96 dB ± 3 dB
 • Impedans: 32 ohm ± 15 %
 • Mikrofon følsomhed: -42 dB ± 3 dB
 • Mikrofon impedans: ≤ 2.2k ohm
 • Tilslutning: 1x 3.5mm jack (2 x 3.5mm adapter følger med)
 • Kabellængde: 1,2m
 • Materiale: Aluminium
 • Vægt: 15g

 

Et nærmere kig på produktet.

Selve headsettet er lavet i nydelig aluminium. Der er nogle gode trækaflastninger på ørepropperne, og kablet er et fladt silikone kabel.

 

Paracon Orbit

 

De forskellige tips skiftes nemt, da de er lavet i blød silikone. Man hiver dem bare af og presser de nye på.

 

Paracon Orbit

 

De medfølgende tips er i 3 forskellige størrelser. Det er super lækkert der følger forskellige med, da man kan have behov for at skifte fra standarden. Jeg bruger for eksempel 2 forskellige når jeg bruger tips, da mine øregange har forskellige størrelser.

 

Paracon Orbit

 

På kablet omkring 20cm fra det højre øre, sidder der en fjernbetjening. Den kan man bruge, når man bruger headsettet med sin mobil. Kan man modtage opkald samt skrue lydstyrken op og ned. Det er ret smart, nu man kan bruge dette headset til sin mobil også.

 

Paracon Orbit

 

På bagsiden af fjernbetjeningen sidder mikrofonen. Den tester jeg under testen lidt senere.

 

Paracon Orbit

 

Alle stik i dette headset er guldbelagte. Det gør, at der ikke kommer skidt på stikket, og man så har en god forbindelse hver gange.

 

Paracon Orbit

 

Adapteren der følger med, er lavet i samme silikone kabel, og passer perfekt til headsettet. Denne er ligeledes med guldstik, hvilket er ret lækkert.

 

Paracon Orbit

 

Hvordan lyder headsettet så.

Det er meget forskelligt, hvad man ønsker fra et headset. Personligt ønsker jeg en mere afdæmpet bas, og et mere detaljeret lydbillede med god diskant og mellemtone.

Kvalitet:

Da dette headset er bygget i aluminium, virker det meget holdbart. kablet virker heller ikke skrøbeligt, og man er ikke bange for at trække lidt i det.

Komforten:

Nogen kan godt lide in-ear headset, andre kan ikke fordrage det. Det er meget forskelligt. Jeg kan for eksempel godt lide dem, og bruger dem jævnligt når jeg bruger min mobiltelefon.

Når det gælder Komforten, er dette headset på lide fod med alle andre in-ear headsets. Hvis man vælger de rette tips, sidder de rigtig godt inde i øret. De lukker al lyd ude udefra, og man skal derfor være lidt mere opmærksom med øjnene, når man bevæger sig i trafikken med denne type headset.

Lyden:

Lyden i dette headset er præcis som jeg ønsker det. Der er gode detaljer i lyden, og man kan uden tvivl høre alle de små lyde som klaver og sang. Nogen vil mene, at dette headset mangler bas. Det mener jeg bestemt ikke.

Når det kommer til gaming, er det faktisk også et ganske glimrende lydbillede man får. Der er ikke meget surround i det, men det bruger jeg heller aldrig alligevel. Til gengæld får man et rigtig godt detaljeret lydbillede til, når man skal høre hvor fjenden er henne. Det er super vigtigt i blandt andet skydespil, hvor man spiller imod andre.

Mikrofonen:

Som man kan høre i denne lille video, er der ikke meget støj eller rumklang i mikrofonen. Den optager faktisk stemmen ganske fint. Optagelsen er lavet med fjernbetjeningen hængende direkte fra øret, så jeg holder den ikke op imod munden eller bruger andre tricks.

 

 

I denne optagelse med baggrundsstøj, kan man sagtens høre musikken i baggrunden. Dog synes jeg mikrofonen samtidig optager min stemme ganske fint, hvilket gør det knap så irriterende med støjen i baggrunden. Dog kan det være til gene for andre man spiller med, så Push-to-talk vil nok være en god ide.

 

 

Hvad er min mening så.

Så blev der testet og skrevet om dette Paracon Orbit in-ear headset.

Jeg synes faktisk, at Paracon har lavet et glimrende headset. Det spiller ret godt, og lyden er fint detaljeret. Det gør sig rigtig godt til gaming, men måske knap så godt til musik med dyb bas og højt lydtryk.

Mikrofonen optager ligeledes lyden ganske fint. Der er ikke støjreduktion i den, hvilket kan være et problem for nogen, men langt fra alle.

In-Ear headsets er der efter min viden, ikke mange der bruger når det kommer til gaming. Man kan dog sagtens have rigtig god lyd i denne type headsets, men det tænker de fleste ikke særlig meget over. Man vil nok også gerne have friheden til, at tale med andre samtidig med, at man har lyd i begge ører. Det er nogenlunde muligt med et almindeligt headset, men helt umuligt med et in-ear headset. Lyden er meget intens og isoleret.

Paracon har lavet en rigtig god pakke med deres Orbit headset, som kan bruges både på farten og ved computeren. Det eneste jeg savner er en forlænger. Der mangler lige en meters penge for dem som har deres computer på gulvet under bordet. Det er lidt en skam, for jeg tror prisforskellen havde været minimal i forhold til den nuværende pakke. Så ville man kunne bruge Paracon Orbit lige som man havde lyst med både langt og kort kabel samt direkte i mobilen.

Paracon Orbit koster lige under 250 DKK, hvilket jeg synes er en ret god pris. Skulle man have givet lidt mere, og fået en forlænger med, havde jeg også gerne gjort det. Det gør, at jeg gerne vil give Paracon Orbit en flot SØLV stjerne. Den manglende forlænger trækker altså ned, når vi nu snakker gaming headset.

Læs mere om Paracon Orbit her:
https://paracon.dk/shop/paracon-orbit-in-ear-139806p.html

Paracon Orbit Silver rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus


HwT: Logitech G915 Lightspeed


HwT: Corsair K70 MK.2 SE Rapidfire


Tweak: Cougar Surpassion Gaming Mus