Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Slim Køler


Anmeldelse
Sandberg RGB Soft Desk Pad XXXL


Anmeldelse
Froggaming Sleeved Kabel Kits


Anmeldelse
Froggaming XXL Musemåtte


Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


2018-06-01 15:00English version

Fantech MP44 Gaming MousemåtteSå har jeg kigget på endnu et produkt fra Fantech. Vi skal denne gang have en lille anmeldelse af deres SVEN MP44 musemåtte, som er en ordentlig stofmåtte.

 

Fantech Logo

 

Fantech er en producent fra Østen, som er importeret af USB-Port.dk som et forsøg på at få gode produkter til lave priser ud til de danske gamere.

 

Lad os se en lille video om produktet.

 

 

Indpakningen.

Musemåtten kommer i en aflang kasse, hvor man kan føle strukturen igennem et lille hul. Rundt på kassen er printet diverse specifikationer på forskellige sprog.

 

Fantech SVEN MP44

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan se, er musemåtten ret stor, hvilket jeg også viser på billederne lidt senere. Det er en blød gummi måtte med stof overflade i en lidt grov struktur.

  • Size: 440x350 mm
  • Thickness: 4 mm
  • Base: Non-Slip Rubber
  • Surface: 3D Tecture Wave

 

Skal vi kigge nærmere på musemåtten.

Fantech SVEN MP44 er en super lækker og ret stor musemåtte. SVEN serien findes i flere forskellige størrelser helt nede fra MP25 og op til MP80 som er en full size desktop måtte til både tastatur og mus. Den jeg har modtaget er en stor almindelige musemåtte.

 

Fantech SVEN MP44

 

Nede i venstre hjørne har vi et Fantech logo, så man ikke er i tvivl om producenten. Al grafik på musemåtten er med tryk, dog ikke med tryk der ændrer overfladestrukturen.

 

Fantech SVEN MP44

 

Kanten er syet hele vejen rundt med en form for blød silke eller nylon snor.

 

Fantech SVEN MP44

 

Bagsiden af musemåtten er ren gummi med lidt struktur på. Det gør, at måtten ligger rigtig godt fast på underlaget.

 

Fantech SVEN MP44

 

Selve overfladen på musemåtten er lidt grov i strukturen. Jeg har prøvet andre måtter, hvor overfladen var helt glat. Det er ikke gældende på denne musemåtte.

 

Fantech SVEN MP44

 

Hvordan er den så i brug.

Jeg har prøvet musemåtten over en uges tid, og synes faktisk den er rigtig lækker.

Komforten:

Da syningen i kanten på musemåtten er helt blød, giver den ikke nogen gener af nogen art. Jeg har prøvet andre musemåtter, hvor syningen gjorde at man blev øm der hvor man havde underarmen, hvilket var ret ubehageligt i længden. Det er slet ikke noget problem på denne model.

 

Performance:

Jeg bruger en ældre Logitech G9 mus, og havde ingen problemer med det. Den trackede 100% perfekt på musemåtten, og det hele kørte bare. Den grove overflade er overhovedet ikke noget problem, måske gør den endda at musen tracker endnu bedre.

Den strukturede underside af musemåtten gør, at den ligger klippe stabilt på underlaget. Det er heller ikke alle musemåtter der gør det nemlig.

 

Størrelse:

Jeg er glad for, at Fantech laver denne musemåtte i mange forskellige størrelser. MP44 er lige i overkanten til mit setup, men de har heldigvis en MP25 og MP35 som er mindre end denne. I modsætning til MP44 kan man også få en MP64 og MP80 som er endnu større og bredere. Så Fantech sørger for at dække alle behov.

Herunder er et billede af MP44 med en Rival 500 mus på, som er en standard mus i størrelse. Som man kan se, er der rigeligt med plads til bevægelse på musemåtten.

 

Fantech SVEN MP44

 

Hvad synes jeg så om Fantech SVEN musemåtten.

Fantech har lavet et super godt produkt, da de lavede denne serie musemåtter. Jeg har testet MP44, og hvis de andre er magen til i kvalitet og struktur. Så er de super gode.

Der er faktisk ret stor forskel på musemåtter, når man snakker om udseende og materiale valg. Det kan godt være de fleste mus efterhånden er kompatible med alle overflader, men det er ens hænder og hud bestemt ikke.

Nogle musemåtter er helt silkeagtige i overfladen, andre er lidt grovere som denne. Nogle er syet med noget hårdt tråd i kanten, andre med blød tråd som denne. Nogle er slet ikke syet.

Så er der dem som ikke ligger så godt fast på underlaget, og andre som nærmest er som en stor sugekop som denne.

Alt i alt, er der faktisk kun positive ting at sige om Fantech SVEN musemåtte serien.

Overfladen er ens over det hele, selvom der er tryk på. Den ligger helt fast og stabilt på underlaget og så er den syet med blød tråd i kanten så man ikke slider på underarmen. Det er et lækkert produkt.

Hvis vi kigger på prisen, så koster den lige under 110 DKK hos USB-Port.dk som importerer den som de eneste i Danmark. Det er en helt fin pris kvaliteten taget i betragtning. Man har musemåtte i mange år, hvis man køber denne Fantech SVEN musemåtte.

Alt i alt, skal denne musemåtte have en flot GULD stjerne, da man får et super godt produkt til prisen.

 

Læs mere om Fantech SVEN musemåtterne her:

http://www.teecomp.com/products/mousepads

GOLD star Rating

 

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer