Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Slim Køler


Anmeldelse
Sandberg RGB Soft Desk Pad XXXL


Anmeldelse
Froggaming Sleeved Kabel Kits


Anmeldelse
Froggaming XXL Musemåtte


Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


2018-04-27 15:00English version

Fantech X11 DareDevil Gaming MusNy anmeldelse, ny sponsor, nyt produkt.

USB-Port.dk har bedt mig kigge på deres nye series af gaming produkter fra Fantech. Jeg starter med en optisk mus de har send til mig, som hedder X11 DareDevil.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Fantech er et mærke fra østen. De laver alle mulige typer gaming og computer tilbehør til fair priser, så selv forhandlere i Europa har råd til at tage dem hjem.

 

Lad os starte med en intro video.

 

 

Videre til kassen og indholdet.

Fantech X11 DareDevil kommer i en fin kasse med print af produkt og specifikationer uden på.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Man kan åbne kassen for, at få yderligere detaljer om produktet, og man kan sågar se det igennem det gennemsigtige plastiklåg.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Når kassen tømmes, finder man foruden selve musen også nogle ekstra glidepuder. Der er også et papkort med detaljer om, hvor man finder yderligere informationer om produktet.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Indhold:

 • Fantech X11 DareDevil Mus
 • Ekstra Glidepuder
 • Info kort

 

De tekniske specifikationer:

Som man kan se er sensoren en Pixart 3325. Den er ret brugt i prisbillige produkter, så det skulle der ikke være noget i vejen for. Kontakterne er produceret af Huano, som jeg ikke er stødt på før. Så det er første gang jeg stifter bekendtskab med dem. De lover dog at de kan holde til mindst 20 mio klik, hvilket er ganske fint. Så er der RGB lys, som vi kigger på under testen og hele 8 programmerbare knapper.

 • Pixart 3325 Gaming Optical Sensor
 • Up to 100 ips / 20G Acceleration
 • On-The-Fly Adjustable DPI 250-8000 DPI
 • 1000Hz Polling Rate
 • Huano 20 mio. click lifetime
 • RGB Light
 • 8 Programmable Buttons
 • 1.8m Braided USB Cable
 • Size: 130x75x42mm

 

Så er det vist tid til at kigge nærmere på X11 DareDevil.

Fantech X11 DareDevil er en typisk FPS mus. Den har nogle fine aftegninger og en passende størrelse til de fleste hænder. Overfladen er i mat plastik, som er lige lovlig modtagelig for fedtfingre. Men det er til at leve med.

 

Fantech X11 DareDevil

 

På siden af musen finder vi et sidepanel i rød plast med hvileplade til tommelfingeren og hele 3 knapper. Knapperne er fint placeret i forhold til det Palm Grip jeg normalt bruger. Det er også her på siden vi finder indikering af, hvilken DPI level man er på, hvilket jeg synes er ret fedt.

Bemærk strukturen på det røde plastik som gør, at man har et godt greb om musen når man skal løfte den for at justere.

 

Fantech X11 DareDevil

 

På modsatte side, er der ikke nogen knapper. Her bør man dog igen bemærke den strukturerede overflade på siden, som gør at man har godt greb om musen. Som man måske kan se, hælder musen lidt imod denne side. Det giver et helt naturligt greb om musen, og hånden hviler rigtig godt på den.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Under musen finder vi 3 store glidepuder, som sørger for at musen glider nemt over de fleste overflader. Det er også her man kan se sensoren, som giver et kraftigt rødt lys fra sig når musen er tændt. Det bemærker man dog ikke, når musen ligger på underlaget.

 

Fantech X11 DareDevil

 

På toppen lige bag scrollhjulet finder vi DPI knapperne. Disse er beregnet til at skrue op og ned for DPI. Scrollhjulet er beklædt med blød gummi, så man har et godr greb i den. der er ikke nogen markante klik når man scroller, hvilket jeg godt kan savne lidt. Det gør dog, at det føles mere frit at scrolle med den.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Bag på musen finder vi et fint Fantech logo, som lyser op når musen er tilsluttet.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Til sidste et billede af ledningen som er beklædt med stof og forholdsvis tynd. Den er også en smule stiv i det, jeg kunne godt have tænkt mig den var blød og lækker, så den ikke krøller.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Softwaren.

Fantech har lavet et fint stykke software, som er nemt at bruge og overskueligt. På 'Main' siden kan man justere knapper og de fysiske / tekniske ting i musen.

 

Fantech X11 DareDevil

 

På 'Advanced' siden kan man justere DPI og lyset. Det er begrænset hvor meget lyset kan justeres, da der ikke er så mange effekter at vælge imellem. Man kan vælge om det skal være fast, Breathing eller neon. Neon er det samme som andre kalder Cycling eller Rainbow, hvor der rulles imellem alle 16,8mio farver. Musen har en lys zone man kan justere, så logo, streg under musen og scroll hjulet kører samme farve.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Så skal der testes.

Musen sammenlignes med min gamle Logitech G9.

 

Dagligt brug:

Jeg har brugt musen i nogle dage, og den var helt naturlig at bruge fra første gang. Knapperne føles gode og velplacerede. Musen glider let over musemåtten, og alt er som det skal være. Jeg kan specielt godt lide, at siderne har struktur, så man nemt kan løfte musen, og vægten er også meget passende.

Ergonomi:

Størrelsen passer helt naturligt til min hånd. Hældningen på musen føles ligeledes helt naturlig, og passer bare til den stilling man har sin hånd i normalt. Faktisk bedre end min G9, som er helt lige på toppen.

Gaming:

Her svarer musen lynhurtigt, og reagerer ligesom man vil have den til. Der er mulighed for, at finjustere i softwaren. På den måde kan man tune musen til sine egne behov uden problemer.

Lyset:

Lyset i musen har kun en zone. Det vil sige, at al lys på musen lyser med samme effekt og farve som man har valgt i indstillingerne. På siden kan man se DPI indstillingen, som lyser med 1 rød streg og 3 blå streger. Den røde streg skrifter til lille når man kommer over på side 2, da der jo er 6 indstillinger for DPI. På den måde ved man hvor langt man er med DPI.

 

Fantech X11 DareDevil

 

Hvad er min vurdering så af dette nye produkt.

Jeg er faktisk blevet glad for Fantech X11 DareDevil. Det er en glimrende mus som passer lige til min hånd.

Første indtryk er, at den virker lidt billig, hvilket den også er. Men det er en mus med fine effekter og et passende antal knapper. Vægten er ganske fin, og ledningen har en passende længde.

Selv dyre produkter har stive ledninger og nogle af dem har også kun en lys zone, så der er intet galt i det.

Strukturen på siderne gør, at musen nemt kan løftes og justeres på plads, hvilket jeg bruger en del. Det er ret fedt der er kommet struktur på siderne til dette, da jeg har set andre mus, hvor man har udeladt det.

Hvis vi kigger på prisen, så er det indtil videre kun hos USB-Port.dk man kan købe musen i Danmark, og det er til en pris der i skrivende stund ligger lige under 280 DKK, så kan man nok ikke forlange mere.

Ligger man det hele sammen, så synes jeg faktisk vi havner på en fin SØLV stjerne. Musen er god, og ligger godt i hånden. Finish er måske lige billig nok, og udførelsen med lyset o.s.v. kunne også være bedre. Den kan købes til en god pris, så det hele hænger ret godt sammen.

Se mere til Fantech X11 DareDevil her:

http://www.teecomp.com/products/mice/10/102

 

Fantech X11 DareDevil

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer