Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Slim Køler


Anmeldelse
Sandberg RGB Soft Desk Pad XXXL


Anmeldelse
Froggaming Sleeved Kabel Kits


Anmeldelse
Froggaming XXL Musemåtte


Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


2018-03-28 15:00English version

ACER Predator Galea 500 HeadsetSå er det blevet tid til endnu en anmeldelse. Vi skal denne gang kigge på endnu et ACER produkt i Predator serien, nemlig det lækre Galea 500 Headset.

ACER logo

 

ACER er en velkendt producent af computere og bærbare. De kræver næppe nogen stor introduktion. Det er dog første gang jeg ser dem på gaming markedet, så det bliver spændende at prøve deres produkter.

 

Indpakningen og tilbehøret.

Indpakningen er super lækker med flotte illustrationer uden på. Der er også listet nogle specifikationer, og hvis man åbner magnetlåsen, kan man se produktet.

 

ACER Predator Galea 500 ACER Predator Galea 500

 

Af tilbehør finder vi en lækker transport pose i stof, og en brugervejledning.

 

ACER Predator Galea 500

 

Indhold:

 • ACER Predator Galea 500 Headset
 • Transport pose
 • Brugervejledning

 

De tekniske specifikationer:

Som man kan se på specifikationerne, er dette et USB headset med 40 mm højttalerenheder. Det har en Unidirectional mikrofon, hvilket betyder den optager fra alle sider. Ørekopperne skulle være omsluttende, hvilket vil sige at dette headset er af den lukkede type.

 • Impedance: 2,2 Kilo Ohm
 • Stikbelægning: Guld

Grænseflader/udvidelsesstik

 • Host Interface: USB
 • Kabellængde. 2 m
 • Vægt uden kabel: 440 g
 • Vægt med kabel: 545 g

Fysiske egenskaber

 • Farve: Metallisk Sort
 • Formfaktor: Omsluttende

Mikrofon

 • Mikrofon teknologi: Uni-directional
 • Mikrofondesign: Boom
 • Mikrofon følsomhed: -40 dB

Øresnegl

 • Ørestykke-design: Over-the-head
  Ørestykke-type: Binaural
 • Enhedens størrelse: 40 mm
 • Ørestykke-følsomhed: 112 dB

 

Lad os så kigge på headsettet.

Headsette er i lækkert sort design med flotte detaljer i sort metal. Ørepuderne er lavet i blød skum, og er 10,5 cm på den højeste led. Hullet til øret er 6,5 cm på højeste led, hvilket giver god plads til selv store ører.

 

ACER Predator Galea 500

 

Hovedbøjlen er i stål, og hoved puden i memory skum betrukket med læder. Der er stemplet et Predator logo udenpå hovedpuden.

 

ACER Predator Galea 500

 

Mikrofonen kan trækkes ud fra ørekoppen i venstre side, så den ikke er i vejen når man ikke bruger den.

 

ACER Predator Galea 500 ACER Predator Galea 500

 

Selve ørekopperne er i flot design med et metal net udenpå. Der er et Predator logo i ørekoppen, som lyser op i en blå farve når man tilslutter headsettet. Som man også kan fornemme, er kablet ret tykt, og det har en god trækaflastning i ørekoppen.

 

ACER Predator Galea 500

 

50 cm nede på ledningen er der en fjernbetjening. Dette er den eneste betjening af headsettet, da der ikke er nogen software til det.

 

ACER Predator Galea 500

 

På den ene side af fjernbetjeningen finder vi en mikrofon afbryder, knapper til at justere lydstyrken, og en kalibrerings knap, som bruges når man skifter til 3D lyd.

 

ACER Predator Galea 500

 

På modsatte side finder vi en knap til equalizer. Disse indstillinger er faste, og kan ikke finjusteres da der ikke er nogen software til headsettet. Jeg viser indstillingerne lige om lidt.

 

ACER Predator Galea 500

 

Bag på fjernbetjeningen finder vi en klemme, så man kan sætte fjernbetjeningen fast på tøjet.

 

ACER Predator Galea 500

 

På fronten af fjernbetjeningen finder vi en stor rund knap, Den bruger man til at vælge, om man skal lytte med 3D lyd eller almindelig stereo.

 

ACER Predator Galea 500

 

Vælger man 3D lyd, lyder knappen op på denne måde. Så man er ikke i tvivl om, hvilken indstilling man har valgt.

Når man har valgt 3D funktionen skal man trykke på kalibrerings knappen. Så justerer headsettet lyden til, så den er i center af lyttepositionen. Det er ret smart.

 

ACER Predator Galea 500

 

Når man slår over i Stereo, kan man på EQ knappen vælge hvilken indstilling man vil lytte til. Der er 3 forskellige indstillinger at vælge imellem.

 

ACER Predator Galea 500 ACER Predator Galea 500 ACER Predator Galea 500

 

Til sidst et billede af det kraftige men bløde kabel, og det fine guldbelagte USB stik. Guld sikrer en god forbindelse hele tiden, da det ikke påvirkes af luften som andre metaller.

Kablet er 2 meter langt fra headset til stik, så der er en god længde på.

 

ACER Predator Galea 500

 

Så er det lyttetid.

Sammenlignes med: 

 • Headset: Sennheiser PC-350SE
 • Lydkort: ASUS Essense STX II

 

Komfort:

Jeg har brugt headsettet nogle timer i træk, og det er meget komfortabelt. Ørepuderne er tilpas bløde, og der er ikke noget der klemmer. Presset er måske lige i underkanten i forhold til smalle hoveder, men det gør så at man ikke bliver øm under længere tids brug. Det til trods for, at jeg bruger briller.

Lyden:

Jeg synes faktisk, at dette headset spiller helt fint. Det er ikke helt at sammenligne med mit Sennheiser, men der har jeg også alle muligheder for at finjustere lyden efter mit behov. Det har jeg ikke med dette headset.

Galea 500 har ikke nogen grundlyd, da jeg desværre ikke kan slå EQ helt fra. Når jeg vælger de forskellige indstillinger med EQ knappen, synes jeg ikke der er særlig stor forskel. Så jeg kan stort set ikke høre forskel på, om det er den anden indstilling der er valgt.

Min generelle vurdering af lyden er, at headsettet spiller ok. Det er bestemt ikke banebrydende på nogen måde, da det lyder lidt indeklemt og mangler noget diskant og detalje i lyden. Det er virkelig en skam man ikke lige kan finjustere, nu det er et USB headset, og man derved har alle muligheder ved en god driver.

Mikrofonen:

Dette er en test af mikrofonen i headsettet. Den optager faktisk ret fint, men den optager ret svagt. Denne lydfil er optaget med niveau på 100, og så har jeg sågar fordoblet lydstyrken i videoredigeringen. Bare for at give et hint om, hvor svagt den optager.

 

 

Her har vi en optagelse med musik i baggrunden. Den optager fint min stemme til trods for musikken, som også fint bliver optaget. Den gør det ok.

 

 

Lyset:

Der er et lysende Predator logo i hver ørekop, og det ser ret fedt ud. Jeg kunne godt have ønsket noget RGB, eller som minimum muligheden for at vælge imellem nogle faste farver. Det har man desværre ikke.

 

ACER Predator Galea 500

 

Mikrofonen lyser i den samme blå farve, når den er tændt. Lyset slukker når man slukker for mikrofonen, hvilket er meget fint. Så ved man om den er tændt eller slukket.

 

ACER Predator Galea 500

 

Som vist tidligere, er der lys i den store knap med lyd indstillingerne. Men man kunne ikke rigtig se Predator logoet lyse på de billeder. Så det kan i se her. Igen, den samme blå farve. Så farven er gennemført i hele headsettet, hvilket er dejligt.

 

ACER Predator Galea 500

 

Hvad er min bedømmelse så.

Indpakningen og udseendet taget i betragtning gør, at jeg føler mig en smule snydt.

Efter min test af ACER Predator Cestus 500 musen, havde jeg glædet mig voldsomt til, at få fat i dette headset. Jeg havde store forventninger, måske for store.

Headsettet lyder da 'OK' og komforten er også fin nok, hvis man har et bredt hoved. Men jeg havde virkelig set frem til, at skulle finjustere det hele med PredatorQuartermaster softwaren. Både lyset og lyden. Men desværre er dette headset tilsyneladende ikke kompatibelt med denne software, og man har mildest talt ingen indflydelse på hverken lyd eller lys i headsettet.

Ikke nok med det, så er headsettet forsynet med en mikrofon, som er uden støjreduktion, og en mikrofon der optager alt for lavt. ACER vil gerne have dette skal være et headset beregnet til gaming. De har sågar lagt en fin transportpose med i kassen. Men hvad hjælper det, hvis folk ikke kan høre hvad man siger i mikrofonen til det LAN party man nu er til på grund af støj i baggrunden. Æv.

Det gør, at jeg mildt sagt røg helt i kælderen under min test, da det bare var den ene skuffelse efter den anden.

Hvis man tager prisen i betragtning, som lyder på over 1300 DKK i skrivende stund. Så havde headsettet fortjent en fin SØLV/BRONZE stjerne, hvis altså man havde kunnet programmere headsettet med hensyn til lyd og lys, headsettet havde siddet lidt strammere på hovedet og mikrofonen ikke mindst havde været i bedre kvalite. Det er så ikke tilfældet, så vi ender på et 5-stjernet resultat, hvilket efterhånden er meget sjældent det bliver delt ud.

Jeg håber ACER opper sig, og gør mere ud af deres næste produkt. Eller eventuelt vælger et prisniveau som matcher resultatet og produktet.

Læs mere om ACER Predator Galea 500 her:

https://www.acer.com/ac/da/DK/content/predator-model/NP.HDS1A.003

 

ACER Predator Galea 500

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer