Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Slim Køler


Anmeldelse
Sandberg RGB Soft Desk Pad XXXL


Anmeldelse
Froggaming Sleeved Kabel Kits


Anmeldelse
Froggaming XXL Musemåtte


Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


2018-04-18 15:00English version

CHERRY Stream 3.0 tastaturEndnu et produkt skal anmeldes, og jeg kigger denne gang på et tastatur fra Cherry ved navn Stream 3.0

 

Cherry logo

 

Cherry er nok mest kendt for deres kontakter til tastaturer, hvor de laver kontakter til stort set alle velkendte producenter. Men Cherry har skam været på markedet med deres egne produkter lige så længe, hvor de primært laver produkter til industriel / kontor brug.

 

Lad os tage et kig på indpakningen.

 

Kassen er en hvid diskret kasse med tastaturet printet på forsiden. På bagsiden er alle specifikationer og features listet op.

 

Cherry Stream 3.0

 

Inde i kassen ligger tastaturet trygt og godt. Det er pakket ind i en plastikpose, så det ikke bliver ridset under transport.

 

Cherry Stream 3.0

 

Ud over tastaturet finder vi en brugervejledning i kassen som det eneste.

 

Cherry Stream 3.0

 

Indhold:

 • Cherry Stream 3.0 USB tastatur
 • Brugervejledning

 

De tekniske specifikationer.

Dette tastatur kan købes i enten hvid eller sort. Udover det, kan det købes med mange forskellige tastatur layout. Så hvis man gerne vil købe med et bestemt layout, kan man se modelnummeret i linket nederst i denne anmeldelse.

Tastaturet i sig selv vejer lige under 1kg, hvilket er en god vægt for et lille slim tastatur som dette. Og så er ledningen omkring 1,8m lang, hvilket også er ganske passende.

 • Layout (country or language): Product dependant, see table "Models"
 • Housing colour: Product dependant, see table "Models"
 • Key colour: Product dependant, see table "Models"
 • Weight (product): approx. 936 g
 • Total weight (with packaging): approx. 1205 g
 • Cable Length: approx. 1.80 m
 • Storage Temperature: -20°C to 65°C
 • Operating Temperature: 0°C to 40°C
 • Current Consumption: max. 25 mA
 • Warranty: 2 years
 • Interface: USB
 • Key technology: SX
 • Service life, standard key: > 20 million key operations
 • Inscription technology: Laser
 • Inscription layout: Product dependant, see table "Models"
 • Number of Keys: Product dependant, see table "Models"

 

Lad os så tage et nærmere kig på tastaturet.

Cherry er gode til, at lave tastaturer der er robuste og beregnet til at holde i mange år. Der er ikke de vilde fancy ting ved dem endnu, hvilket gør at mange nok synes de er lidt kedelige. Men da dette tastatur ikke er beregnet til gaming men til arbejde, betyder det at alle de smarte ting ikke er så vigtige.

 

Cherry Stream 3.0

 

Cherry har dog valgt, at give dette tastatur multimedia taster, hvilket jeg ELSKER. Det er simpelthen det bedste, når et tastatur har disse taster. For så skal man ikke bruge musen eller noget til det, når man sidder og arbejder og lytter til musik samtidig. Det er lækkert.

 

Cherry Stream 3.0

 

Oppe i højre hjørne er der 3 dioder, som indikerer status for de forskellige locks. Der er Num-, Caps- og Scroll-Lock. Det er lavet dejligt diskret.

 

Cherry Stream 3.0

 

Den eneste måde man kan se dette er et Cherry tastatur på er, at der er printet et diskret Cherry logo i bunden af tastaturet.

 

Cherry Stream 3.0

 

Kigger vi på undersiden af tastaturet finder vi en mærke plade med alle oplysninger om tastaturet, og 3 gummi fødder forrest på tastaturet.

 

Cherry Stream 3.0

 

Mod bagsiden af tastaturet finder vi nogle foldbare fødder. Disse kan foldes ud, hvis man gerne vil have lidt vinkel på tastaturet. Det er smag og behag hvad man bedst kan lide.

 

Cherry Stream 3.0

 

Her kan man se hvorledes vinklen på tastaturet ændres.

 

Cherry Stream 3.0

 Cherry Stream 3.0

 

Til sidst et billede af ledningen. Der er ikke noget smart over den, det er en ganske almindelig tynd plastik ledning.

 

Cherry Stream 3.0

 

Software.

Cherry har lavet et program kaldet KeyMan. Med dette program kan man programmere knapper om på tastaturet.

Programmet er ikke lavet specielt til dette tastatur, men er et generelt program.

 

Cherry Stream 3.0

 

Så skal der skrives og testes.

Jeg har brugt dette tastatur over et godt stykke tid, og er blevet rigtig glad for det.

 

Komfort:

Tastaturet er en slim model med SX kontakter, hvilket giver en super lækker fornemmelse når man skriver. Tasterne er ikke helt så lave som på en bærbar computer, og ikke så høje som på et mekanisk tastatur. De er en mellemting.

Selvom der ikke er nogen håndledsstøtte med tastaturet, får man ikke nogen smerter under længere brug, da tastaturet er så lavt i sig selv. Det er meget i niveau med bordet.

 

Støjniveau:

SX kontakterne er utrolig støjsvage. Man kender niveauet fra når man skriver på et bærbar tastatur.. Det er ret lydsvagt. Det samme gælder for dette tastatur, hvor tasterne bare glider op og ned, og det er stort set kun når fingrene rammer tasten man bemærker lyd. Det er ret lækkert, og bestemt en fordel hvis man sidder på kontor med andre.

 

Tastelayout:

Layoutet på dette tastatur er helt standard. Der er ikke en gang en Fn tast hvor man kan bruge alternativer på tasterne. Så hvis man er vant til standard layout, med standard størrelse taster, så vænner man sig hurtigt itl dette tastatur.

 

Software:

Der er ikke nogen dedikeret software til dette tastatur, men man kan downloade Cherry KeyMan. Cherr KeyMan kan bruges generelt til, at programmere taster om på tastaturer. Det fungerer rigtig godt.

 

Lyset:

Der er ikke lys i tasterne i dette tastatur. Det er lidt en skam, men man kan jo spørge sig selv om, hvor tit man sidder på kontoret sent om aftenen med lyset slukket. Lige i forbindelse med den forventede brug af dette tastatur, er det nok lige meget om der er lys i tasterne eller ej.

Der er fint lys i dioderne for indikering af Lock funktionen. Så man er ikke i tvivl om, om noget af det er slået til eller fra.

 

Cherry Stream 3.0

 

Hvad er så min mening.

Personligt synes jeg Cherry laver nogle ret gode produkter. De er primært beregnet til almindelige brugere på kontor, men det gør den bestemt ikke dårligere.

Cherry Stream 3.0 er et lækkert støjsvag lavprofil tastatur, med et blødt design og et standard layout så det er nemt at tage i brug.

At Cherry har valgt at give dette tastatur dedikerede multimedia taster er kun et kæmpe plus. Personligt bruger jeg den slags ret meget når jeg sidder og lytter til musik. Så er det skønt man lige kan pause eller skrue ned for musikken.

Tastaturet har mulighed for at blive vinklet lidt, hvis man bedre kan lide det når man skal skrive. Det synes jeg personligt er bedst.

Cherry Stream 3.0 kan købes i Danmark for den nette sum af under 100 DKK, hvilket er en rigtig flot og passende pris.

Ligger man det hele sammen, pris, kvalitet og performance kan man ikke komme frem til andet end en fin GULD stjerne. Cherry har lavet et lækkert støjsvagt tastatur til en meget fordelagtig pris.

Læs mere om Cherry Stream 3.0 her:

http://cherry.de/cid/corded_keyboards_CHERRY_STREAM_30.htm?

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Teknik (2/2)


3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


3D Print Linksamling


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer